comScore

Bursaspor Bursaspor

Hüseyin Göçek'in Bursaspor'u yakan raporu - Süper Lig Haberleri

10 Şubat 2016, Çarşamba 09:31
Hüseyin Göçek'in Bursaspor'u yakan raporu - Süper Lig Haberleri

Başakşehir maçı sonrası Bursaspor kulübü ve üç isim PFDK'ya sevk edildi. Hakem Hüseyin Göçek'in raporunun detaylar yeşil beyazlıların tepkisini topladı.

FutbolArena - Başakşehir maçı sonrası Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzoğlu, futbolculardan Sercan Yıldırım, basın sözcüsü Suat Paçacı ve kulüp tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'in raporunda detayları ortaya çıktı. Raporda Hamzaoğlu'nun Tomas Necid'in kırmızı kartından sonra sahaya girdiğini, ihraç kararının ardından sorunsuz bir şekilde tribüne gittiğini, devre arasında da kendilerinden özür dilediğini yazdı. 
 
HAKEME YABANCI CİSİM
 
Hüseyin Göçek raporda Sercan Yıldırım'ın maçın bitimiyle beraber dördüncü hakem Erkan Akbulut'a ‘Maçı katlettiniz' ve ‘Allah belanızı versin' şeklinde sözler sarf ettiğini, maçtan sonra da kulüp personeliyle birlikte hakem odasına giderek hakemden özür dilediğini belirtti. Raporda ayrıca karşılaşmanın 2. yardımcı hakemi Serkan Ok'un da kafasına tribünden atılan bir cismin isabet ettiği yazıldı. Bursaspor raporla ilgili TFF'ye itirazda bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!