comScore

Bursaspor Bursaspor

"Pinto'da performans düşüklüğü var.."

06 Kasım 2012, Salı 00:30

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-1 kaybettikleri Kasımpaşa maçına ilişkin, ''Elimizden geleni yaptık ama olmadı, üzgünüz'' dedi, Pinto'nun performansına değindi..

Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Trabzonspor deplasmanında kazanılan 3 puanın ardından Kasımpaşa maçıyla başlayan Medical Park Antalyaspor maçına kadarki 4 maçlık periyotta bir galibiyet serisi yakalayıp ligde üst sıralarda yer almayı hedeflediklerini söyledi.

Kasımpaşa maçında kazanmak için gerekli pozisyonları bulduklarını ancak son vuruşlarda etkili olamadıklarını dile getiren Sağlam, rakibin de çok fazla pozisyon üretemese de iyi mücadele ettiğini belirtti.

Sağlam, bu sezon devamlılık ve istikrar yakalama adına pek başarılı olamadıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
''Bunun için bazı fırsatlar elimize geçti ama değerlendiremedik. Bunları değerlendirsek şu anda ligde çok daha iyi yerlerde olabilirdik. Kasımpaşa karşısında elimizden geleni yaptık ama olmadı, üzgünüz. Birkaç gün sonra çok önemli Beşiktaş maçı var. O karşılaşmaya kadar daha iyi olmamız lazım. Bugün taraftarlarımız da maalesef hayal kırıklığına uğradı. Zaman zaman yumuşak tepkiler de verdiler, sonuna kadar haklılar.''

Bir gazetecinin, ''Pinto suskun kalınca Bursaspor da gol yollarında suskun kalıyor'' değerlendirmesi üzerine Sağlam, ''Pinto'da performans düşüklüğü var. Tabii o da bizim önemli bir oyuncumuz. Ancak gol yükü sadece 1-2 oyuncuya kalırsa sıkıntı ortaya çıkar. Herkes birilerini suçlayabilir ama iyi olduğumuz, 3, 5, 6 gol attığımız zamanlarda da bu takım vardı'' diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!