comScore

Bursaspor Bursaspor

Yazıcı: "Maçlara gitmeyeceğim"

04 Kasım 2012, Pazar 01:04

rabzonspor ile yaptığı ve 1-0 kazandığı maçın ardından rahatsızlanan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, ''Maçlara gitmeyi şimdilik düşünmüyorum'' dedi.

Spor Toto Süper Li'in 9. haftasında takımının Trabzonspor ile yaptığı ve 1-0 kazandığı maçın ardından rahatsızlanan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, ''Maçlara gitmeyi şimdilik düşünmüyorum'' dedi.
Yazıcı, Bursaspor TV'ye yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçının ayrı bir özelliğinin bulunduğunu belirterek, karşılaşma sırasında çok heyecanlandığını belirtti.
Tatsız bir hadise yaşadığını dile getiren Yazıcı, ''Herkesin başına gelebilecek bir şey. Beni yakından tanıyanlar iyi bilir. Maçta çok heyecanlanan bir kişiliğim var. Bazen terden sırılsıklam olurum. Çoğu zaman o şeref tribününde oturmam, başka yerlere giderim. Bu, istek dışı olan bir şey'' ifadesini kullandı.
Sağlık durumunun iyi olduğuna değinen Yazıcı, şunları kaydetti:
''Trabzon maçının ayrı bir özelliği vardı. O güne kadar Trabzonspor'u deplasmanda hiç yenememiştik. Maçlara şimdilik gitmeyi düşünmüyorum. Karşılaşmaları televizyondan seyretmeyi tercih edeceğim. Süleyman Seba da maçlara hiç gitmezdi ama Beşiktaş en büyük başarılarını o zaman aldı. Maça gitmek değil, maçın neticesi önemli.''


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!