comScore

Bursaspor Bursaspor

Hamza Hamzaoğlu'ndan Torku Konyaspor maçı değerlendirmesi

18 Aralık 2015, Cuma 17:20
Hamza Hamzaoğlu'ndan Torku Konyaspor maçı değerlendirmesi

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmandaki Torku Konyaspor maçıyla ilgili   "Çalışmalarımızı tamamladık. İyi durumdayız. Yarın da inşallah iyi bir başlangıç yaparız" dedi.

Bursaspor kafilesi, Spor Toto Süper Lig'in 16'ıncı haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçı için Özlüce Tesisleri'nden Yenişehir Havalimanı'na hareket etti.


Hamza Hamzaoğlu Torku Konyaspor maçıyla ilgili konuştu


 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yolculuk öncesi yaptığı açıklamada, "Çalışmalarımızı tamamladık. İyi durumdayız. Yarın da inşallah iyi bir başlangıç yaparız. Çünkü iyi başlamak önemli ama sahada yapacaklarımız benim için daha önemli. Neler yapabildiğimizi görmek istiyorum. İnşallah iyi bir sonuçla döneriz" dedi. 

Kaleci Harun Tekin de maça iyi hazırlandıklarını belirterek, "Zor durumdayız bunu biliyoruz. İnşallah oradan 3 puanı alıp Bursa'ya döneceğiz" ifadelerini kullandı.

Zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden kaptan Serdar Aziz ise "Gerçekten işimiz kolay değil. Konyaspor kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Elimizden geleni yapacağız. Hocamız da inşallah bizim için hayırlı olur. Zaten tanıdığımız bir isim. Onun için de iyi bir başlangıç olur ve inşallah deplasmandan galibiyetle döneriz. Ardından kupa maçımız var. İlk yarıyı üçte üç yaparak kapamak istiyoruz" diye konuştu.  

THY'ye ait özel uçakla Konya'ya gidecek olan yeşil-beyazlı kafilede 18 futbolcu yer alıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!