comScore

Bursaspor Bursaspor

Ersel Uzgur'dan Hamza Hamzaoğlu açıklaması

18 Aralık 2015, Cuma 13:30
Ersel Uzgur'dan Hamza Hamzaoğlu açıklaması

Bursaspor'un eski teknik direktörü Ersel Uzgur açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'un eski teknik direktörü Ersel Uzgur, "Hamza Hamzaoğlu'nun kadrosunda yer almak gibi bir düşüncem olmadığını kamuoyunun bilmesini istiyorum" dedi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ayrılmasının ardından kulüp yönetiminin isteği doğrultusunda takımı iki hafta çalıştıran Uzgur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukluğundan itibaren formasını giydiği Bursaspor'a hem futbolcu hem de teknik adam olarak hizmet etmekten büyük onur duyduğunu söyledi.

Kendisine ihtiyaç duyulduğu her dönemde, şartlar ne olursa olsun sorumluluk almaktan hiçbir zaman kaçmadığını aktaran Uzgur, bundan sonra da takım için sorumluluk almaktan kaçmayacağını belirtti.

Uzgur, Sağlam'ın ayrılmasının ardından kulüp başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulunun isteği doğrultusunda takımla ilgili sorumlulukları yerine getirmek için çalıştığını vurgulayarak, "Bu görevi bana teklif ettiklerinde, başkan ve yöneticilerime herhangi bir koşul öne sürmediğim gibi başarılı olmak ve Bursaspor'u puan ve oyun olarak hak ettiği noktaya taşımak için elimden geleni yapacağımı, önümüzdeki süreçte bir teknik direktörle anlaşılması durumunda istifa edeceğimi ve yeni teknik kadro içinde bir görev beklentimin olmadığını kendileriyle paylaştım" diye konuştu. 

Yeşil-beyazlı kulüpte teknik direktörlük görevine dün Hamza Hamzaoğlu'nun getirildiğini anımsatan Uzgur, şunları kaydetti:

"Bütün samimiyetimle ve içtenlikle başarılı olmasını istediğim Hamza Hamzaoğlu'nun kadrosunda yer almak gibi bir düşüncem olmadığını kamuoyunun bilmesini istiyorum. Teknik adam değişikliğinin ardından yeni bir ekibin, futbolcu kadrosu başta olmak üzere, bazı konularda fikir danışma ihtiyacı hissetmesi durumunda, kendilerine seve seve bilgi verebileceğimi de paylaştım. Ancak dünkü gelişmeler ve açıklamalar esnasında, kamuoyunda yanlış anlamaya meydan verebilecek şekilde, yeni teknik ekipte düşünülmediğime dair sarf edilen sözler ve basında yer alan haberler üzerine, bu açıklamayı paylaşma ihtiyacı hissettim."

Uzgur, Bursaspor'un içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi de en kısa zamanda aşacağına inandığını bildirdi. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!