comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'un hedefi 3 puan

09 Aralık 2015, Çarşamba 12:30
Bursaspor'un hedefi 3 puan

Bursaspor Teknik Direktörü Ersel Uzgur açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ersel Uzgur, tek düşüncelerinin, Spor Toto Süper Lig'de konuk edecekleri Osmanlıspor'u yenerek kente, takıma yeni bir hava hissettirmek olduğunu söyledi.

Uzgur, Özlüce Tesisleri'nde antrenman sahasının kenarında gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa'daki en önemli gündem maddesinin her zaman olduğu gibi Bursaspor ve 11 Aralık Cuma günü Osmanlıspor ile oynayacakları müsabaka olduğunu söyledi.

Son yaptıkları maçta, deplasmanda Galatasaray'a karşı olumlu işler yaptıklarını ancak bunun karşılığını alamadıklarını belirten Uzgur, Osmanlıspor karşılaşmasında da iyi futbol ve galibiyet peşinde olacaklarını dile getirdi.

Oyuncularına güveninin tam olduğunu vurgulayan Uzgur, "Tek düşüncemiz, Osmanlıspor maçından 3 puanla ayrılıp şehrimize, takımımıza yeni bir hava hissettirmek. Bunun için çalışıyoruz. İnşallah başaracağız" dedi.

Ersel Uzgur, bir gazetecinin, "Geçen hafta uzun süredir forma giymeyen Traore'yi sahaya sürdünüz. Osmanlıspor maçında da sürprizler olacak mı?" sorusuna karşılık, bu oyuncunun Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda UTAŞ Uşakspor maçında iyi bir performans sergilediğini anlattı. Teknik heyet olarak, maçlarda ya da antrenmanlarda iyi görüntü veren oyunculara forma vermekten yana olduklarını ifade eden Uzgur, "Form durumu iyi olan oyuncuları tespit edip, onlarla devam edeceğiz" diye konuştu.

Başka bir soru üzerine Uzgur, taraftarlara verilecek çok mesaj olduğunu dile getirdi. Taraftarların Bursaspor'u çok sevdiğine dikkati çeken Uzgur, "Bursaspor ile yatıp, Bursaspor ile kalkıyorlar. Ben de onlardan biriyim. Taraftarların duygularını biliyorum ve paylaşıyorum. Onların desteğine gerçekten çok ihtiyacımız var. Onların desteği olursa başaramayacağımız bir şey yok" değerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra Uzgur'a, Josue'nin Galatasaray maçındaki performansına getirilen olumsuz eleştiriler hatırlatıldı. Geçmişle ilgili olumsuzlukları kapattıklarını söyleyen Uzgur, oyuncularının Galatasaray maçındaki performansından memnuniyet duyduğunu ve daha iyi olacaklarına inandığını belirtti.

Uzgur, ara transfer döneminde takıma takviye yapılıp yapılmayacağı yönündeki soruya, "Bunu değerlendirip, alabiliyorsak nokta transferler yapmak lazım ama şu anda bununla alakalı bir şey demem zamansız ve yersiz olur. Çünkü şu an bütün konsantrasyonumuz cuma günü oynayacağız maç" yanıtını verdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!