comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'un 750 TL'lik golcüsü

03 Kasım 2012, Cumartesi 15:08

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un genç yıldızı Okan Deniz'in aylık sadece 750 TL'ye oynadığı öğrenildi.

Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam döneminde altyapıda gösterdiği başarılı performansla A Takıma alınan genç forvet oyuncusu Okan Deniz'in aylık 750 TL aldığı ortaya çıktı. Son olarak Sivasspor karşılaşmasında oyuna ilk 11'de başlayan ve gol atan Okan'ın milyon liralık futbolcuların arasında aldığı ücret dikkat çekti.

ÖZEL PROTOKOL VARDI


Geçen sezon Okan Deniz'in sözleşmesinin bitimine az bir süre kala, yeşil- beyazlı yönetimin, futbolcu ve menajerini sözleşme uzatmak için Özlüce'ye davet ettiği, yönetimin 1.5 yıl kalan mukaveleyi Okan'ın yaşı 18 olmadığı için en fazla 1 yıl uzatabileceği için yapılan özel protokolde 4 bin TL aylık, 4 bin 500 TL de maç başına imzaların atıldığı belirtildi.

BAŞKANIN RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE ERTELENDİ
Okan'ın 4 bin TL'yi 6 ay aldığı, mayıs ayında 18 yaşını doldurmasıyla birlikte yapılan özel protokolün süresinin de bittiği ve genç futbolcunun haziran ayından bu yana 750 TL aylık ücret karşılığında oynadığı belirtildi. 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Okan Deniz'in aldığı ücrette iyileştirmenin Trabzonspor maçının ardından yapılmasının gündeme geldiği ancak Başkan İbrahim Yazıcı'nın rahatsızlanması nedeniyle bir süreliğine ertelendiği ifade edildi.

"ÜCRETLER ARTTIRILACAK"


Rahatsızlığının ardından yeni taburcu olan ve İstanbul'da bulunan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile birlikte yapılacak görüşme ardından, Okan Deniz ve takımda bulunan bazı genç futbolcuların aldığı ücretlerde iyileştirmenin en kısa sürede yapılacağı bildirildi.

BURSASPOR 'ULUDAĞ FORMASI' İLE KAYBETMİYOR

SPOR Toto Süper Lig'in geride kalan 9 haftalık bölümünde Bursaspor giydiği Uludağ (beyaz) forması ile maç kaybetmedi. Yeşil beyazlılar 9 maçın 6'sına bu formayla çıktı. Bursaspor ligin 9 haftasında 3 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Yeşil beyazlı ekibin ise bu süre içinde en şanslı forması beyaz renkteki Uludağ isimli forması oldu. Bursaspor 9 maçın 6'sına çıktığı Uludağ forma ile hiç mağlubiyet yaşamazken, 3 galibiyet, 3 de beraberlik aldı.

YEŞİL FORMA 5 PUAN KAYBETTİ

Yeşil beyazlılar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetini Şampiyon formayla (çizgili) alırken, Galasatasaray maçındaki mağlubiyet ve Elazığspor mücadelesindeki beraberliğini ise Yeşil Bursa isimli formasıyla (yeşil) alması dikkat çekti.

BURSASPOR BAŞKANI YAZICI'DAN TEŞEKKÜR MESAJI


Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı dün tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Yazıcı kulübün resmi internet sitesinden duygu ve şükranlarını ifade etmek için yazılı açıklama yaptı. Başkan Yazıcı'nın açıklaması şöyle: "28 Ekim 2012 Pazar günü Trabzonspor-Bursaspor müsabakası esnasında geçirdiğim rahatsızlık sonrası ilk tedavimle ilgilenen başta Kulübümüzün sağlık ekibi mensupları olmak üzere 112 Acil servis çalışanlarına, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi hastanesindeki tüm doktor ve sağlık ekibine, İstanbul Florence Nightingale hastanesinde tedavim ile ilgili süreçleri çok hassas bir şekilde takip eden tüm akademisyen, doktor ve sağlık ekibine, içten duygularımla bir kez daha teşekkür ederim. Tedavi olduğum hastanede beni yalnız bırakmayan, ziyaret eden, arayan, bana geçmiş olsun dileklerini ileten yönetici arkadaşlarım ve personelimize, özellikle de büyük taraftarımıza, büyük ve küçük tüm sevenlerime, devlet büyüklerimize, arkadaşlarıma, kadim dostlarıma, burada ismini sayamayacağım ve sağlığım için dualarını esirgemeyen herkese en içten şükran duygularımı arz ediyorum. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah İstirahat dönemimi en kısa sürede tamamlayıp bize gönül verenlerle, dostlarımla, sevenlerimle tekrar birlikte olmak istiyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!