comScore

Bursaspor Bursaspor

Ertuğrul Sağlam'dan ayrılmak isteyenlere rest

01 Ağustos 2015, Cumartesi 10:10
Ertuğrul Sağlam'dan ayrılmak isteyenlere rest

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transfer teklifleri sebebiyle kafası karışan futbolculara rest çekti.

Almanya kampını değerlendiren genç çalıştırıcı, İspanya'ya gitmek istediği yönünde açıklamalarda bulunan Cedric Bakambu'nun hayallerini ertelemesi gerektiğini dile getirdi.

Kampın son gününde genç oyuncuyu antrenmana almadığı öğrenilen Sağlam, şunları söyledi: "Bakambu'nun hayalinin İspanya olması güzel ama önce burada hayallerine ulaşacak performansı göstermesi gerekiyor. Biz kararımızı verdik; Hiçbir oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz."
"OYUNCU ARKADAŞLAR HAYALLERİNİ ERTELEMEK ZORUNDA"

Tomas Necid'in sakatlık sorunu yaşadığını hatırlatan Sağlam, şöyle devam etti: "Tomas Necid sakatlandı, önde alternatifimiz yok. Dolayısıyla birkaç gün içinde ön taraftaki eksiklerimizi de giderip, sezona sağlam, alternatifli bir kadroyla girmek istiyoruz. Oyuncularımız birçok takımın transfer gündeminde. Maalesef bizim ülkemizde de bu işler ahlaki kurallar dahilinde yapılmadığı için çocukların tabii kafası karışıyor. Ama yine söylüyorum; Bu oyuncu arkadaşlarımız hayallerini, gelecekten beklentilerini artık bir sonraki transfer sezonuna ertelemek zorunda. Hayallerini gerçekleştirmelerine biz de yardımcı oluruz."

"BAKAMBU'NUN ZİHİNSEL KAFA KARAŞIKLIĞINI ÇÖZMEMİZ LAZIM"

Sağlam, Galatasaray ile 8 Ağustos tarihinde oynayacakları Süper Kupa finali için ise şu değerlendirmede bulundu: "Hücum bölgesindeki oyuncularımız Necid'in sakatlığı, Bakambu'nun zihinsel kafa karışıklığını çözüp, bu açığı birkaç gün içerisinde kapatmak zorundayız. Maalesef bu sıkıntılar da bu dönemlerde yaşanıyor. Bir an önce bu sıkıntıyı giderip sezona hem zihinsel anlamda tamamen böyle bu bulanıklığı gidermiş, hem de sayısal anlamda yeterlilik konusunda alternatifli oyuncuların oluşturacağı zengin bir kadroyla sezona girmemiz gerekiyor."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!