comScore

Bursaspor Bursaspor

Yazıcı'dan transfer müjdesi

16 Temmuz 2012, Pazartesi 22:34

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, hazırlık karşılaşmasında Pecs'i 2-0 mağlup ederken başkan İbrahim Yazıcı transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursaspor, 4'üncü hazırlık maçında Macaristan takımlarından Pecs'i İsmail Haktan ve Okan Deniz'in golleriyle 2-0 yendi.

Yeşil beyazlılarda İsmail Haktan ve Ozan Tufan gösterdiği performansla alkış topladı.
Ayrıca Bursaspor'un yıldız oyuncu Kolo Toure için girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi. Manchester City'de oynayan yıldız futbolcunun transferinin Perşembe gününe kadar olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor. Bu transferin olmaması durumunda alternatif futbolculara yönelinecek.

"BU İŞİN ÜZERİNDEYİZ"

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hazırlık maçları için çok fazla birşey söylenmeyeceğini belirten Yazıcı, "Daha çok gençlere yer verildi güzel bir hazırlık maçı oldu" dedi. Transfer ile ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Yazıcı, "Bizim de beklentimiz var. Çalışıyoruz. Hata yapma lüksümüz yok. Onun için bazı şeyler bazen uzun sürüyor. İsim üzerinde konuşmuyorum ama büyük bir ciddiyetle bu işin üzerindeyiz. Bugünlerde birşeyler olacaktır. Avusturya'ya kampı ziyaret için geldim. Bu arada da teknik heyetle de görüş alışverişinde bulunuyorum. Yarın ya da öbür gün döneceğim" diye konuştu.

"GENÇLERİMİZ BİZİ MUTLU EDİYOR"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maç sonrası soruları yanıtladı. Sağlam şunları söyledi:

"Yoğun antrenman programı içinde arada da maçları oynayarak, hem fiziksel gücümüzü yükseltmek, hem de bu sene katılan oyuncuları görem fırsatı buluyoruz. Altyapıdan Ozan gibi Furkan gibi oyuncularımızı da görüyoruz. Bugün özellikle genç Ozan, Furkan, Okan, Tahacan'ın bu kadronun içinde olmak için ne kadar çaba sarfettiklerini gördük. Geçen seneden İsmail'in gerçekten form grafiği üst seviyede. Kalecilerde Harun ve Yavuz'da yükseliş var. Kampın çok güzel geçtiğini söyleyebilirim. Bu gençlerin de bize güzel mesajlar vermesi de bizi mutlu ediyor. Sonuçta baktığımızda transferde de çalışmalarımız devam ediyor. Oyuncuların katılmasıyla birlikte daha iyi olacağız."

BAŞKAN VE YÖNETİCİLER İZLEDİ

Karşılaşmayı kampa bir gece önce katılan Başkan İbrahim Yazıcı, Genel Sekterer İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve Bursastorelardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Çölek de izledi.

MENAJERLER TAKİPTE

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın kampı izlemek için Avusturya'ya gelmesi üzerine menajerler de Bursaspor'u mercek altına aldı. Toure transferinde aktif rol üstlenen Metin Korkmaz'ın yanı sıra Avusturya'ya İbrahim Yazıcı ile gelen Coşkun Kırkpınar karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

MAÇ FARKLI SAHADA

Bursaspor'un antrenmanlarını yaptığı sahayla ilgili kriz çıktı. Yoğun yağış nedeniyle antrenman sahasının zeminin bozulmaması için yetkililer Bursasporlu futbolcuların çalışmasına izin vermedi. Daha önce bu sahada oynanacağı açıklanan Pecs maçı anlaşmazlık nedeniyle mısır tarlalarının arasında yer alan Unterschützen'de oynandı.

SESTAK'IN MENAJERİ GELDİ

Bursaspor'un Slovak kramponu Stanislav Sestak maçtan önce menajeriyle bir araya geldi. Menajerinin kamp yapan takımlardaki tüm futbolcuları ziyaret ettiğini belirten Slovak krampon maçı da oyuna girene kadar onunla birlikte izledi.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!