comScore

Bursaspor Bursaspor

Şenol Güneş TFF'ye isyan etti

25 Nisan 2015, Cumartesi 15:48
Şenol Güneş TFF'ye isyan etti

Şenol Güneş maç sonunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun ayarladığı maç saatlerine isyan etti.

FutbolArena - Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-1 kazandıkları İstanbul Başakşehir maçına ilişkin, "Bu sıcakta nefes almakta zorlanan oyuncularımın tempoyu artırıp skoru 0-1'den 4-1'e taşımaları olumlu, gurur verici. Tebrik ediyorum" dedi.
 
Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin en az yenilen ve en az gol yiyen, olumlu futbol oynayan takımı karşısında iyi mücadele sergilediklerini söyledi.
 
Maça iyi başladıklarını ve net gol pozisyonu bulduklarını ifade eden Güneş, buna karşın 1-0 yenik duruma düştükten sonra İstanbul temsilcisinin oyuna ortak olduğunu belirtti.
 
Şenol Güneş, ikinci yarıda uyguladıkları baskının olumlu sonuçlar verdiğine dikkati çekerek, "Sahip olduğumuz topları daha iyi kullandık, pozisyonları iyi kullandık. Skor da bizim düşündüğümüzden fazla oldu. Bu sıcakta nefes almakta zorlanan oyuncularımın tempoyu artırıp skoru 0-1'den 4-1'e taşımaları olumlu, gurur verici. Tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda da aynı sonucu alırız" diye konuştu.
 
Bir gazeteci Güneş'e, "Volkan Şen ilk yarıda hakemle ikili diyaloğa girdi ve sarı kart gördü. Neler yaşandığını anlatabilir misiniz?" sorusunu yöneltti. Volkan Şen'in yetenekli, deneyimli ve iyi niyetli bir oyuncu olduğunu dile getiren Güneş, "Hakem ne yaparsa yapsın sinirlenip karşılık vermek doğru değil. Maçta 10 kişi kalabilirdik. Biz ne haksızlıklar gördük, ne maçlar kaybettik ama futbol oynamaya devam ettik" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!