comScore

Bursaspor Bursaspor

Mersin İdmanyurdu, Bursaspor'a adapte oldu

27 Şubat 2015, Cuma 16:30
Mersin İdmanyurdu, Bursaspor'a adapte oldu

Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu, deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu, deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen idmanda kırmızı-lacivertli futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri yaptı.

Daha sonra 5'e 2 top kapma çalışması yapan Mersinli oyuncular, antrenmana çift kale maçla devam etti. Kaptan Servet Çetin ise sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı koşu yaptı.

Bu arada, antrenman sırasında yakınlardaki bir okulda İstiklal Marşı okununca futbolcuların hazır olda beklediği görüldü.

Çalımbay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor'un ligdeki en iyi takımlardan biri olduğunu belirterek, "Bursa zor bir deplasman bunun farkındayız. Biz kendimize güveniyoruz. Bizim için içeride ve dışarıda oynayacağımız maçların hepsi aynı. Hepsinden de puan veya puanlar almak istiyoruz" dedi.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında ise Fenerbahçe'yle karşılaşacaklarını belirten Çalımbay, bu maçtan da avantajlı bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

Çalımbay, gelecek hafta ise Trabzonspor'u konuk edeceklerini vurgulayarak, "3 tane çok önemli maça çıkacağız. Temennimiz bu maçlarda sakatlık olmaması" dedi.

Çalımbay, Servet Çetin'in sakatlığı nedeniyle Bursaspor maçında oynayamayacağını sözlerine ekledi.

Futbolculardan Sinan Kaloğlu ise son oynadıkları 3 karşılaşmayı çok sayıda gol atarak kazandıklarını anımsatarak, zor bir periyoda girdiklerini ancak hiçbir rakipten çekinmediklerini söyledi.

Efe Halil Özarslan ise takımın performansının üst düzeyde olduğunu vurgulayarak, "Bursaspor maçını kazanmak, Fenerbahçe ile yapacağımız kupa maçında da avantajlı bir skor hedefliyoruz. Takım, yönetim ve taraftarla çok iyi durumdayız. Şu an takımda arkadaşlık da çok iyi" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!