comScore

Bursaspor Bursaspor

Recep Bölükbaşı: 'Telafi edeceğiz'

24 Şubat 2015, Salı 17:40
Recep Bölükbaşı: 'Telafi edeceğiz'

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, ''İnşallah önümüzdeki haftalarda kazanacağımız puanlarla bunu telafi edeceğiz" dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Beşiktaş ile oynadığımız müsabakada haksız bir yenilgi aldık. Bu mağlubiyetin ardından Rizespor müsabakasından galip gelmek istiyorduk fakat 1 puanla ayrıldık, mağlup da olabilirdik. İnşallah önümüzdeki haftalarda kazanacağımız puanlarla bunu telafi edeceğiz" dedi.

Bölükbaşı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı ziyaret etti. Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bursaspor'un kentin tanıtımındaki yerinin çok önemli olduğunu belirtti.

Passolig kartı alarak Bursaspor taraftarı olduğunu ifade eden Yıldız, "Futbol fanatiği değildim ama Bursaspor'un maçlarını takip eder oldum. Bursa'da ciddi bir destek var. Biz de emniyet teşkilatı olarak tüm maçlarda güvenlik tedbirlerine azami oranda dikkat ediyoruz. Bursaspor, Bursa'ya çok katkı sağlıyor. Bursa'nın önemli dinamiği Bursaspor" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Bölükbaşı da yeşil-beyazlı kulübün kentin tüm kurumlarıyla birlik içerisinde olması gerektiğini vurguladı. 

Yönetim kurulu olarak 8 aydır görev başında bulunduklarını anımsatan Bölükbaşı, "Zor dönemde Bursaspor'u aldık ve şu anda Türkiye'de konuşulan bir Bursaspor'u götürmeye çalışıyoruz, sıkıntılarımızı çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Bursaspor'un kentin "en büyük sivil toplumu örgütü" olduğunu vurgulayan Bölükbaşı, "Başta Sayın Valimiz olmak üzere belediye başkanlarımız, emniyet müdürlüğü ve diğer kurumlarla sürekli birlik içerisinde olmamız gerekiyor. Şu ana kadar bunu gerçekleştirdik, bundan sonra da devam etmesini diliyoruz" şeklinde konuştu. 

Bölükbaşı, ziyaretin sonunda Yıldız'a Bursaspor forması ve rozeti takdim etti.

- Başsavcı Şahin'e ziyaret

Yeşil-beyazlı yöneticiler, daha sonra Adliye Sarayı'na geçerek, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin'i makamında ziyaret etti. 

Başsavcı Şahin, son dönemde Bursaspor'u keyifle izlediğini belirterek, "Bursa Atatürk Stadı'nda oynadığımız her müsabakayı takip etmeye çalışıyorum. Hatta geldiğim her müsabakayı takımımız kazandı. Geçen hafta Çaykur Rizespor ile oynanan müsabakaya işlerim nedeniyle gelemedim, takımımız puan kaybetti


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!