comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'da kaybedilen 2 puan değerlendirildi

22 Şubat 2015, Pazar 13:58
Bursaspor'da kaybedilen 2 puan değerlendirildi

Spor Toto Süper Lig'de son iki haftada 5 puan kaybeden Bursaspor'da, 1-1 berabere sonuçlanan Çaykur Rizespor maçının ardından futbolcular Harun Tekin ve Cedric Bakambu açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor maçında yaptığı kritik kurtarışlarla takımını adeta sırtlayan Bursaspor kalecisi Harun Tekin, maç sonunda Bursaspor TV'ye yaptığı açıklamada, zorlu bir mücadele olduğunu, golü de bulduklarını kazanamadıkları için ise üzgün olduklarını belirtti. Harun Tekin, “10 kişi kaldıktan sonra sonra daha çok yüklendik. Daha iyi oynamaya başladık ama arkada boşluklar da verdik. Maç biraz gidip geldi. 2 puan kaybettik. İnşallah bu hatayı ilerleyen haftalarda telafi ederiz” dedi.
 
Maç boyunca yaptığı kritik kurtarışların hatırlatılması üzerine Harun, “Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Maçı kazanabilirdik. Olmadı. 2 puan kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Penaltı pozisyonu bana doğru gibi geldi ama bilmiyorum. Tekrar izlemem lazım” şeklinde konuştu.
 
“TAKIM OLARAK SONUÇ ÇIKARAMADIĞIMIZ BİR DÖNEM”
 
Kaydettiği golle takımını 1-0 öne geçiren Cerdic Bakambu da alınan beraberliğin ardından açıklama yaptı. Karşılaşmaya iyi başladıklarını dile getiren Bakambu, “Gol de attık. Ama takım olarak sonuç çıkartamadığımız bir dönemden geçiyoruz. Biraz zorlanıyoruz. Maçın ilerleyen kısımlarında kırmızı kart da olduktan sonra biraz daha zorlanmaya başladık ve eski performansımızı koruyamadık. Umarım önümüzdeki haftalarda daha iyi oynayabiliriz” dedi.
 
Hakemlerle ilgili sorulan soruya da cevap veren Bakambu, “Hakemin performansını değerlendirmek benim görevim değil tabi ki. Biz şu anda hangi yorumu yaparsak yapalım, hakem hakkında ne söylersek söyleyelim 1-1'lik sonuç değişmeyecek. Bizim için önemli olan bu. Biz bu sonuçtan kendi derslerimizi çıkarmalıyız. Ben profesyonel bir oyuncu olarak tüm şartlara uyum göstermeye çalışıyorum. Ama gerçeği söylemek gerekirse karşılaşmalarımızda taraftarlarımızın eksikliğini hissediyoruz. Umarım önümüzdeki maçlarda destekleriyle bizim yanımızda olurlar” şeklinde konuştu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!