comScore

Bursaspor Bursaspor

Fernandao: "Umarım burada kalırım"

12 Şubat 2015, Perşembe 10:10
Fernandao:

Bursaspor'un başarılı golcüsü Fernandao, yeşil beyazlı kulüpte mutlu olduğunu belirterek, "Umarım bu güzelliklerin devamını getireceğim gerekli ortam oluşur ve ben de burada kalırım." dedi.

İstanbul Başakşehir'i penaltılarla eleyerek Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıkan Bursaspor'da golcü oyuncu Fernandao, karşılaşmayı değerlendirdi. Zor bir karşılaşma oynadıklarını vurgulayan yetenekli futbolcu, şöyle konuştu: "Artık zaten bu seviyeye geldikten sonra kolay karşılaşma kalmıyor. Hem ligde bütün maçlarımızı hem bu mecrada bütün karşılaşmaları kazanmamız gerekiyor. Ben takımın gerekli güve sahip olduğunu düşünüyorum. İki kulvarda da daha ileriye gidebiliriz. İyi çalışıyoruz. Bugün de şükürler olsun ki galip gelmeyi başardık, çeyrek final biletini aldık. Bu yüzden çok mutluyuz."

"BEŞİKTAŞ MAÇINDA DA GALİP GELECEK GÜCE SAHİBİZ"
Hafta sonu ligde zor bir karşılaşma daha oynayacaklarını ifade eden Fernandao, "Bir sonraki maç daha zor. Beşiktaş maçı da farklı olmayacak. Elimizden geleni yapacağız. O maçtan da galibiyet çıkartacak güce sahibiz. Elimizden geleni yapıp galibiyetle dönmek istiyoruz." diye konuştu.

"UMARIM BURADA KALIRIM"

Sezon sonunda kontratı bitecek olan Fernandao, bu konudaki soru üzerine, "Benim Bursaspor ile sezon sonuna kadar kontratım var. O kontratın sonuna kadar elimden gelenin en iyisini yapacağım, yapıyorum. Şükürler olsun ki işler hem benim için hem takım için iyi gidiyor. Ama tabii ki bu işin belli tarafları var. Taraflar bir araya gelecektir, birbirlerine şartlarını sunarak anlaşma yoluna gideceklerdir. Bunlar daha sonraki işler. Ben şu an takımımla birlikte hedeflerime odaklanmış durumdayım, başka hiçbir şey düşünmüyorum. Ben burada mutluyum. Gerçekten çok güzel bir kulüpteyim. İyi de bir sezon geçiriyoruz. Umarım bu güzelliklerin devamını getireceğim gerekli ortam oluşur ve ben de burada kalırım." cevabını verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!