comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursa Atatürk Stadının zemini temizleniyor

11 Şubat 2015, Çarşamba 13:50
Bursa Atatürk Stadının zemini temizleniyor

Bursaspor ile İstanbul Başakşehir arasında Türkiye Kupası çeyrek finale yükselme maçının oynanacağı Bursa Atatürk Stadı'nda kar temizleme çalışmaları sürüyor.

Dün sabah saatlerinde başlayan ve bugün de devam eden kar yağışı, Atatürk Stadı zeminini de beyaz örtü ile kapladı. Bugün saat 16.00'da oynanacak Bursaspor - İstanbul Başakşehir maçı öncesi kar temizleme çalışmaları başlatıldı.

Bursaspor Çim Sorumlusu Muhittin İpek, çalışmalar hakkında bilgi verirken, "Dünden beri devam eden kar şuan biraz azaldı. Biz de maç saatine bir saat kala stadı tamamen temizleyeceğiz. Şuanda 20 arkadaşımız bir de makinemiz çalışıyor. Bir problem yaşamadan stadı maça hazırlayacağız." dedi.
Çalışmaları takip eden Mehmet Tansal da, "Çalışmalar gayet iyi gidiyor. Gördüğünüz traktör 700 kilo. Sahaya zarar vermiyor. Üzerindeki özel lastiklerle karı fazla bastırmadan dışarı kürüyor. Santimetreye düşen ağırlık çok az, o yüzden zemine zarar vermiyor. Maç saatinde de pırıl pırıl bir zemin ile karşı karşıya geleceğiz." diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!