comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'da yeni hedef Gençlerbirliği

06 Şubat 2015, Cuma 14:40
Bursaspor'da yeni hedef Gençlerbirliği

Türkiye Kupası'nda grubu lider bitiren ve İstanbul Başakşehir ile eşleşen Bursaspor, ligde 8 Şubat Pazar günü oynayacağı Gençlerbirliği maçına kilitlendi.

Bursasporlu futbolcular, kupada C Grubu'nda dün oynanan ve 3-0 kazandıkları Centone Karagümrük maçının ardından lige döndüklerini söyledi. Başarılı orta saha oyuncusu Şamil Çınaz, Karagümrük karşısındaki performansı Gençlerbirliği karşısında da göstereceklerini söyledi. 

Şamil, "Taraftarlarımız bugün çok güzel atmosfer oluşturdu. Aynısını pazar günü Gençlerbirliği maçında da bekliyoruz. Gençlerbirliği, iyi defansı olan takım. Taraftarımız önünde güzel bir sonuç almak istiyoruz." dedi.
BAKAMBU: PERFORMANSIMIZ BENİ MUTLU EDİYOR
    
Bursaspor'un Fransız golcüsü Bakambu ise şu değerlendirmeyi yaptı: "Kendi performansımız beni mutlu ediyor. Benim ön plana çıkmamda takım arkadaşlarımın katkısı büyük. Gruptan ilk sırada çıktığımız için mutluyuz. Atak oyuncusu olmak böyledir. Bazen kaçırır, bazen atarsınız. Açıkçası beni gol atıp yenildiğimiz değil, gol atamayıp, kaçırdığımız bir maçta kazanmak mutlu eder. Bursaspor'un başarılı her şeyin önünde. İnşallah galibiyetlerimiz devam eder."

Avustralya milli takımından dönen ve Karagümrük maçının ikinci yarısında oyuna giren Aziz Behiç de, "Bu galibiyet bizi gruptan lider çıkarttı. Avustralya ile şampiyon olduk. Bursa'ya yeniden dönmek ve maçta süre almak beni mutlu etti. İnşallah Bursa'da da bir şampiyonluk sevinci yaşarım." diye konuştu.
    
Yeşil-beyazlı takımın başarılı kalecisi Harun Tekin ise şunları söyledi: "Maça golle başladık. Rakip sert oynayıp kapandı. Bu da farkı açmamızı önledi. Son dakikalardaki gollerle 3-0 galip geldik. Lider çıktık. Mutluyuz. Evimizde İstanbul Başakşehir ile oynamak avantaj olacak. Seyircimizin vereceği destekle avantajımızı kullanıp finale kadar çıkmak istiyoruz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!