comScore

Bursaspor Bursaspor

Galatasaray, Fernandao'nun menajeriyle görüşecek!

06 Şubat 2015, Cuma 09:15
Galatasaray, Fernandao'nun menajeriyle görüşecek!

Fernandao konusunda Bursaspor'la tam bir restleşme içine giren Galatasaray, transfer operasyonunu başlattı.

Fernandao konusunda Bursaspor'la tam bir restleşme içine giren Galatasaray, transfer operasyonunu başlattı. Sarı-Kırmızılılar bu doğrultuda, dün akşam İstanbul'a gelen menacer Wolfgang Kuhlmann'la bugün bir görüşme yapacak. Anlaşma sağlanırsa, Aslan 1 adım öne geçecek.
 
Galatasaray'da Fernandao operasyonu başladı. Sarı-Kırmızılılar'ın bir süre önce gözüne kestirdiği Brezilyalı golcü, Bursaspor'da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da, yakın çevresiyle yaptığı görüşmede, Fernandao'nun Bursa'yla kontratı bittikten sonra, kendisine Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek için ne gerekiyorsa yapılacağını söylemişti. İşte bu doğrultuda ilk adımlar atılıyor. Geçtiğimiz hafta Fernandao'nun kulübü Atletico Paranaense ile görüşen yönetim, “Önce Bursaspor'la anlaşın” cevabını almıştı. Bursa da oyuncuyu bırakmayınca, görüşme mecburen sezon sonuna kalmıştı.
 
Bursa cephesi de boş durmuyor
 
Ancak Bursaspor'un 5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmak üzere, yeni stadın localarını şimdiden satmaya başlaması, Sarı-Kırmızılılar'ı harekete geçirdi. Brezilya kulübü ile görüşmelerden bir sonuç alamayan Galatasaray cephesi, önce oyuncuyla anlaşmaya karar verdi. Bu doğrultuda, menacer Wolfgang Kuhlmann İstanbul'a davet edildi. Dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'na inen Kuhlmann, bugün Galatasaraylı yöneticilerle bir araya gelecek. Mutabakatın sağlanması durumunda, Fernandao'nun Bursa'ya imza atmasının önüne geçilecek.
 
Teklif yılda 2.5 milyon Euro
 
Sarı-Kırmızılılar, Kuhlmann'la yapılacak görüşmede tüm kozlarını öne sürecek. Bunlardan biri, işin maddi boyutu. 27 yaşındaki futbolcuya senelik 2.5 milyon Euro artı maç başına 25 bin Euro gibi bir rakam önerilecek. Ayrıca Fenerbahçe ve Beşiktaş'la girilen şampiyonluk yarışında ipi göğüsleyip, 4. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatını da Fernandao'ya sunarak işi bitirmeye çalışacak. Tüm bu gelişmeler ise en çok Fernandao'nun kulübü Atletico Paranaense'nin iştahını kabartıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!