comScore

Bursaspor Bursaspor

Josue: "Şenol Güneş ile aramızda sorun yok"

05 Şubat 2015, Perşembe 21:00
Josue:

Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Josue, "Şenol Güneş işe aramızda hiç bir sorun yok" dedi.

Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Josue, Türkiye Kupası'ndaCentone Karagümrük'ü 3-0 yendikleri maçının 60. dakikasında oyundanalınmasının ardından sinirli bir şekilde soyunma odasına gitmesikonusunda, "Saha içindeki olaylara karşı sinirimi, sarı kartlı biroyuncu olarak yedek kulübesinde de devam etmesi ve yedek kulübesindeikinci sarı kart görerek takımımı yalnız bırakmaktan korktum.Dolayısıyla ben orada bulunmak istemedim." dedi.

"TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZLE HİÇBİR SORUNUM YOK, BURSASPOR'UN BAŞARISINI KISKANDILAR"
Yetenekli futbolcu, maçın ardından yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Şenol Güneş ile arasında problem olduğu iddialarını yalanladı. Josue, şunları dile getirdi: "Ben hiçbir şekilde teknik direktörümüzle ne sportif olarak ne kişisel olarak hiçbir sorunum yok, olamazda. Son günlerde bu konu hakkında hiçbir bilgi içermeyen haberleri ortaya çıkanlar için bunu söylemek istiyorum. Bir laf vardır, en iyi arkadaşlıklar, farklı fikirleri birbirleri ile konuşabilen insanlar arasında ortaya çıkar. Hocamız bir tercih yaptı, nokta, bundan ibaret. Hocamızın tercihi buydu. Bugün de formanı geri aldığım için çok mutluyum. Ama ne kulüple ne de hocamızla hiçbir sıkıntımız yok, olamaz da. Teknik direktörümüz zaten beni buraya getirdi, beni istedi. Hiçbir karışıklığımız olamaz. Benim yapmam gereken onun fikirlerinden faydalanmak olacaktır. Açıkçası ben bunları anlayışla karşılıyorum. Bursaspor'un çok iyi bir gidişi var, bundan memnun olmayanları biliyorum. Bunu kullanmak istiyorlar. Ama kulüp içinde herkes böyle bir şey olmadığının farkında. Bizim iyi gidişimizi kıskanıp bundan kötü şeyler çıkarmak isteyenlere bu mesajı vermek istiyorum."

"ELİMDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Josue, bugünkü karşılaşmada yaşanan gerginlikler konusunda ise şunları söyledi: "Benim için sürpriz değildi, tahmin ediyordum oyundan alınabileceğimi. Çünkü ben oyunun her saniyesini hissederek oynuyorum. Dolayısıyla teknik direktörün kararını anlayışla karşılıyorum. Benim direk soyunma odasına girmemin tek bir nedeni vardı, o da, saha içindeki olaylara karşı sinirimi, sarı kartlı bir oyuncu olarak yedek kulübesinde de devam etmesi ve yedek kulübesinde ikinci sarı kart görerek takımımı yalnız bırakmaktan korktum. Dolayısıyla ben orada bulunmak istemedim. Zaten soyunma odasına girer girmez hem teknik direktörüme hem takım arkadaşlarıma durumu anlattım, hiçbir sorun olmadı. Ben hemen siz gitmeden size bu konuyu açıklamak istedim. Çünkü eğer konuşmasaydım bu da yazılıp çizilecekti. Ben Bursaspor'un oyuncusu, takım arkadaşlarım için teknik direktörün için buradayım. Onlar için elimden geleni yapmaya devam edeceğim." CİHAN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!