comScore

Bursaspor Bursaspor

Recep Bölükbaşı: 'Herkes bizden korksun'

03 Şubat 2015, Salı 15:58
Recep Bölükbaşı: 'Herkes bizden korksun'

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Şuanda diğer takımlar bizden çekiniyor. Bir dahaki yıl herkes bizden korksun" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Galatasaray karşısında üstün bir oyun sergilemesine rağmen kalesinde gördüğü penaltı golüyle sahadan 1 puanla ayrılan Bursaspor'da Başkan Recep Bölükbaşı, Merinos Stadı'nda katıldığı futbol okulu etkinliğinde açıklamalarda bulundu.

"HAKEMLER DİKKAT ETMELİ DİYE SÜREKLİ UYARIYORUZ"
 
Bütün Türkiye'nin maçı izlediğini belirten Başkan Bölükbaşı, “Haftalardır Bursaspor'un ne kadar güzel futbol oynadığını bütün otoriteler kabul etti. Biz Galatasaray karşısına gittik ama bazen bizim güzel futbol oynamamız yetmiyor. Orada da maçın hemen ardından serzenişte bulundum. Hakemler dikkat etmeli diye sürekli uyarıyoruz. Futbolcular alın teri döküyor. Bizim zamanımız sürekli kulüp içerisinde geçiyor. Kulüplerin ayakta kalması lazım. Bu ancak adaletle sağlanabilir. Biz adalet istediğimizi söyledik. Herkes orada Bursaspor'u gördü. İlk yarıda belki 5-6 fark olabilirdi. Biraz da bizim tecrübesizliğimizden oldu. İlk yarıda bitirebilirdik maçı. Maalesef ikinci yarıda futbolcuların dışında bazı etkenler oldu. O etkenler neticesinde de berabere kaldık” dedi.
 
“HERKES BİZDEN KORKSUN”
 
Bu sene Bursaspor'un çıkış yılı olduğunu söyleyen Bölükbaşı, “Bu yıl ilk beş içerisinde olacağız. Ayağa kalkıp koşmamız gereken bir sene. Önümüzdeki yıl biliyorsunuz stadımız oluyor. Zaten taraftara bir şey demiyorum. Onlar her şeyi hak ediyor. Bizim tek sıkıntımız, birlik beraberlik adına hep konuşuyoruz ama icraata geçiremiyoruz. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Ben bütün taraftarlarımızı oraya bekliyorum. Perşembe günü kupa maçımız var. Oraya da bekliyoruz. Bu konuyla ilgili bilet fiyatlarını düşürdük. Gençlerbirliği maçından itibaren başlamak üzere taraftarlarımızın isteği doğrultusunda ikinci devre için kombine satışına başladık. Onların da fiyatlarını düşürdük. Ekonomik yönden sıkıntımız var. Bunu herkes biliyor. Geçen günlerde Divan Kurulu'nda da konuştum. Futbolcu satmayacağız dedik. Sözümüzde durduk. Futbolcu satmadık. Bu arada takviye de yapamadık. Ama altyapıdan 13 tane oyuncumuzu profesyonel yaptık. Hocamız zaten onların 6 tanesini kampa götürmüştü. Onlardan destek alacağız. Şuanda diğer takımlar bizden çekiniyor. Bir daha ki yıl herkes bizden korksun” şeklinde konuştu.
 
“JOSUE AİLESİYLE BİRLİKTE BURSASPOR'U SEVEN BİR OYUNCUMUZ”
 
Josue'nin Bursaspor'un sempatik, yıldız, Bursa'yı çok seven, ailesiyle ve çocuklarıyla birlikte Bursaspor'u çok seven bir oyuncusu olduğunu söyleyen Bölükbaşı, “Ben sürekli onlarla görüşüyorum. Ailesiyle de görüşüyorum. Bizim bu seneki futbolcularımızda olan şey, çok hırslılar. Hepsi oynamak istiyor. Maçın devre arasında ikinci yarıya çıkmak için dinlenmek bile istemiyorlar. O enerji ve o ışık var hepsinde. Josue'de çok hırslı bir çocuk. Oyuncularımız kendi aralarında da onu çok seviyor. Biz sonuçta bir aileyiz ve aile içerisinde baba vardır. Burada baba Şenol Güneş hocamızdır. Diğerleri evlattır. Aile içerisinde elbet iletişimsizlikler olacaktır” ifadelerini kullandı.
 
“JOSUE BİZİM EVLADIMIZ”
 
Kulüp içerisinde yanlış anlaşılmaların olmasının gayet normal olduğunu belirten Bölükbaşı, “Futbolcu arkadaşlarımızla sürekli sohbet içerisindeyiz. Şuanda Bursaspor çok değişik bir atmosfer içerisinde. Hep galip gelmek istiyor. 18 kişilik kadro var. Herkes o kadroya girmek istiyor. Bu hocanın takdiridir. Hoca hepimizden daha iyi görüyor. Josue bizim evladımız. Bizim oyuncumuz. Bundan sonrasında çok daha iyi olacaktır. Dün herkes tatildeyken kulübe gelip tek başına antrenman yaptı. Bugün de bütün oyuncular toplanacak. Herhangi bir sorun yok. Bunu sanki çok büyük bir sıkıntı varmış gibi yansıtmaya gerek yok. Ben oğlumla münakaşa edemeyecek miyim?” dedi.
 
“BURADA ÖNEMLİ OLAN BURSASPOR'DUR”
 
Zaman zaman basın kuruluşlarıyla da aynı sorunları yaşadıklarını dile getiren Bölükbaşı, “Ara sıra iletişimsizliklerimiz oluyor. Açıyoruz telefonu görüşüp çözüyoruz. Dün de bunun bir örneği olarak yerel basından bir arkadaş programında bizden özür diledi. Bu çok erdemli bir şey. Biz bir geminin içerisindeyiz. Basınıyla, futbolcusuyla, camiasıyla. O zaman tek bir amaç var. O da Bursaspor'un en iyi yere gelmesi. Biz yanlış yapıyorsak tabi ki eleştirileceğiz. Bunda sıkıntı yok. O eleştirilerden de biz alacağımızı alırız. Ama bunlar belirli bir uslup içerisinde olmalı. Kimsenin iyi niyetinden şüphem yok. Şuanda kongreye kadar yönetimde biz varız. Mayıs ayı geldiğinde oturur konuşuruz. Gelirler bizim yanlışlarımızı söylerler. Doğrularımızı söylerler. Biz aday olursak oy verirler. Aday olmazsak zaten bir sıkıntı yok. Bizi iyi bulmuyorlarsa oy vermeyebilirler. Başka arkadaşlarımız bizden daha iyi yapacaklarına inanırlar onlar gelirler. Burada kişiler yok. Kişiler önemli değil. Burada önemli olan Bursaspor'dur. Bunu herkesin bilmesi lazım” şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!