comScore

Bursaspor Bursaspor

Fernandao Milli Takım'da mı oynayacak?

03 Şubat 2015, Salı 10:35
Fernandao Milli Takım'da mı oynayacak?

Fatih Terim, Bursaspor'da gösterdiği performansla göz dolduran yabancı ismi Milli Takım'da oynatmak için kolları sıvadı. Türkiye Futbol Direktörü'nün bu konuda sona doğru geldiği öne sürüldü.

Bursaspor' da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üstüne çeken Fernandao'nun Türk Milli Takımı'nda oynatılması için girişimlere başlanıldığı öğrenildi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Brezilyalı futbolcu için çok gizli bir çalışma yürüttüğü ve kendisini Türk vatandaşı yapmak için start verdiği gelen bilgiler arasında.

Fatih Terim'in çok beğendiği Fernandao için yakın çevresine, "Tam bizim aradığımız bir golcü. Brezilya Milli Takımı'nda bugüne kadar hiç oynatılmaması da bir avantaj. Ondan zorlu maçlarda yararlanabilirim. Fernandao bu sezon Bursaspor'u sırtlayanların başında geliyor.
Milli Takım'da bir uyum sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Gol yollarında bize büyük katkı sağlayacaktır" dediği belirlendi. TFF'nin de Fatih Terim'in bu girişimlerinden haberdar olduğu öğrenildi.
 
FERNANDAO ŞİMDİDEN YEŞİL IŞIK YAKTI
 
Brezilyalı futbolcu Fernandao'nun da yapılan girişimlerden bilgisi olduğu ortaya çıktı. Fernandao'nun, "A Milli Takım'dan bana resmi bir teklif henüz gelmedi. Ancak Türk Milli Takımı'nda oynamaktan gurur duyarım. Takıma katkı sağlayacaksam ne mutlu bana. Bursaspor'daki çizgimi orada da sürdürürüm" dediği öne sürüldü.
 
KRALLIKTA CARDOZO İLE ÇEKİŞİYOR!
 
Bursaspor' da 2. sezonunu geçiren Brezilyalı futbolcu Fernandao bu sezon ligde 14 kez fileleri sarsmaya başardı. Golü çok iyi koklamasıyla bilinen 27 yaşındaki futbolcu hem yerden hem de havadan etkili. Bursaspor'la olan sözleşmesi 2016 yılının Haziran ayında bitecek olan yıldız futbolcunun A Milli Takım'dan gelecek olan teklifi kabul etmesine ise kesin gözüyle bakılıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!