comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'da Divan Kurulu toplandı

11 Ekim 2012, Perşembe 21:04

Başkan İbrahim Yazıcı'nın Marmaris'teki toplantısı nedeniyle katılamadığı Bursaspor Kulübü Divan Kurulu toplantısı Hilton Oteli'nde yapıldı.

Bursaspor Kulübü Divan Kurulu toplantısı Hilton Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıda takımın durumu, kalıcı gelirler,Ozan İpek'in durumu ve kulübün idari ve finansal yapısı görüşüldü.

Başkan İbrahim Yazıcı'nın Marmaris'teki toplantısı nedeniyle toplantıya katılamadığını belirten İkinci Başkan Recep Bölükbaşı gündem maddeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Mali konularda da uzun yıllar konuşulan borçlarının tamamen bittiğini dile getiren Bölükbaşı, "Kulübün kurumsallaşma adına atılan adımların başarıyla devam ettiğini, alt yapımızın başarılarını rahatlıkla söyleyebilirim. Bize göre şu anda yönetim kurulu olarak herhangi bir sıkıntımız yok. 4 ay önce kongre yapıldı ve tekrar yönetim kurulumuz devam ediyor. Şampiyon olan takımdan daha iyi bir takım oluşturuldu. Yeni transferler yapıldı, onların katkılarını da bekliyoruz. Bursaspor iyi yolda diyebiliriz. Bazı sıkıntılar uzun yolda muhakkak olur. Onların da üstesinden geliyoruz" diye konuştu.

"LİGİN ZİRVESİNDE OLACAĞIZ"

Takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Recep Bölükbaşı, "Önümüzde zor bir fikstür var. Önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile oynayacağız. Buralardan istediğimiz puanları alacağız. Ligin zirvesinde yer almaya devam edeceğiz. Zaman zaman sıkıntılarımız oluyor. Bu konuda gerek basın bizi eleştiriyor. Bunları da dikkatle okuyoruz, gerekli eleştirilere katıldıklarımız var, katılmadıklarımız var. Biz büyük bir camiayız. Sonuçta bir oyun oynuyoruz. Başarılı olmak da, başarısız olmak da var. Mağlup olmak, berabere kalmak, galip gelmek var. Ama Bursaspor hep üstte oynayacaktır. Bursaspor Kulübü de kurumsallaşma adına çok güzel şeyler yaptı, yapmaya da devam edecektir" şeklinde konuştu.

"NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Ozan İpek'le ilgili sorulan soruya cevap veren İkinci Başkan, "Bugün bir çok haber yapıldı. Ondan öncesi de bilindiği üzere, Elazığspor ve Sivasspor maçında bir takım hadiseler yaşandı. Biz yönetim olarak kendi görevimiz içindeyiz. Görev verdiğimiz teknik ekip de kendi görevini yapmak durumundadır. Ozan İpek'le ilgili de rapor istedik. Bu konuda futbol şube sorumlusu arkadaşımız gerekli çalışmayı yapıp yönetim kuruluna sunuyor. Ozan İpek ve diğer futbolcular da bizim değerimiz. Bu konuda da değerlerimizi kaybetmek muhakkak Bursaspor'a zarar verir. Biz bunu yönetim olarak hiçbir zaman arzu etmedik. Ancak bazı şeyler vardır bazen maddi şeyleri unutursunuz. Bazı değerler ön plana çıkar. Bununla da ilgili 2-3 gündür yönetim kurulumuz ve başkanımız temas halindeyiz. Pazartesi gününe kadar rapor verilmesi istendi. Pazartesi gününe kadar raporu aldıktan sonra başkanımızla beraber bu konuyu değerlendireceğiz. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız" dedi.

"KULÜPLE BAĞDAŞTIRILAMAZ"

Menajer Metin Korkmaz ile ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Bölükbaşı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz yönetim olarak insanların isminde durmayız. Biz bir kulübüz. Zaman zaman transferlerimiz oluyor. Yardımcı olacak menajerlerle de görüşmemiz kadar doğal bir şey olamaz. Metin Korkmaz ile çalıştık. Coşkun Kırkpınar ile çalıştık. Hepsinin futbolcuları var. Bunlar zaman zaman kulübe gelirler. Kendi futbolcularını izlerler. Protokolde otururlar. Zaman zaman bizim davetlimiz olurlar. Metin Korkmaz'ı çok iyi tanımam. Ama değerli bir insan. Ama ne yaptığını bilemem. Başkanımız da bilemez. Yönetim kurulumuz da bilemez. İnsanlar kendileriyle ilgili sıkıntıları kendileri çözme durumundalar. Gözaltına alma durumu var. Bu kulübümüzle bağdaştırılamaz. Basınımızdan da rica ediyorum doğru bilgileri bizden isteyin."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!