comScore

Bursaspor Bursaspor

Recep Bölükbaşı takımını beğendi, taraftara seslendi

22 Aralık 2014, Pazartesi 13:00

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, ligde dün oynanan ve 3-3 berabere biten Trabzonspor maçında, yoğun yağmura rağmen Atatürk Stadı'na gelen taraftarlara teşekkür etti. Bölükbaşı, takımın çok iyi oynadığını ve geleceğe yönelik çok iyi ümitler verdiğini belirterek, bütün taraftarları stada çağırdı.

Trabzonspor maçında çok gol kaçırdıklarını belirten Bölükbaşı, ofsayt gerekçesiyle verilmeyen golün maçın kırılma noktası olduğunu kaydetti. O golün verilmesi halinde maçın 3-1 olacağını ve ilk yarıda 5-1'i bile yakalayabileceklerini vurgulayan Başkan Bölükbaşı, “Allah görüyor.” dedi. 

Geçen hafta Türkiye Kupası'nda suni çim sahada sakatlanan Serdar Aziz ile cezası bir maçtan iki maça çıkartılan Josue'nin eksikliğini hissettiklerini ifade eden Bölükbaşı, “Josue ve Serdar Aziz olsaydı çok farklı bir galibiyet alabilirdik.” ifadelerini kullandı. 
 
“TARAFTARIMIZDAN ÇOK MEMNUNUM”
 
Takımın oyunundan ve futbolcuların mücadelesinden çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Bölükbaşı, sözlerini şöyle tamamladı:

“Taraftarımızdan çok memnunum. Daha fazla da gelebilirdi. Bizi yalnız bırakmasınlar. Bu takım çok güzel ümitler veriyor, çok güzel futbol oynuyor. Sonuçta bence Bursa taraftarının gelmesi lazım, stadı hınca hınç doldurması lazım. Her ne kadar yolumuza engeller gelse de engelleri aşacağız.”
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!