comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'da Fernandao gerçeği!

23 Eylül 2014, Salı 10:30

Bursaspor, sahasında ağırladığı Beşiktaş'a 1-0 yenilerek ligin 3. haftasında 2. yenilgisini tattı.

FutbolArena Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasının kapanış maçında sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Bursaspor, rakibine 1-0 mağlup oldu.
 
Lige Galatasaray yenilgisiyle başlayan Timsahlar, ilk puanlarını Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında karşılaştığı Gençlerbirliği'nden almıştı
 
Gençlerbirliği deplasmanında 70. dakikada takımının ikinci golünü atarak Yeşil Beyazlılar'ı galibiyete taşıyan Brezilyalı oyuncu Fernandao, Beşiktaş karşısında özellikle ilk yarıda rakip savunmada tehditler oluşturdu ancak golle buluşamadı.
 
Bursaspor'un en önemli gol silahı olan Fernandao, geçen sezonun devre arasında Brezilya'nın Atletico Paranaense takımından 1.5 yıllığına kiralanmıştı.
 
1.92'lik forvet,2013-2014 sezonunun ikinci yarısında geldiği Bursaspor'da 16 Süper Lig maçında forma giydi ve 10 gol attı. Bursasporlu yıldızın ilginç bir istatistiği de göze çarptı.
 
Bursaspor, Fernandao'nun gol atarak tamamladığı maçlarda sadece Akhisar Belediyespor'a kaybetti. Bu sezon da Gençlerbirliği maçında ağları havalandırmayı başaran 27 yaşındaki forvet, takımına üç puanı getiren golü atmıştı.

Haber: Orhun ALİCİKOĞLU
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!