comScore

Bursaspor Bursaspor

Şehitlerimize başsağlığı mesajları!

26 Eylül 2012, Çarşamba 12:30

Futbol kulüplerimiz Tunceli'de 6 asker ve 1 sivil vatandaşın şehit olduğu patlama dolayısıyla başsağlığı ve kınama mesajı yayımladı.

-BURSASPOR
Bursaspor Kulübü, Tunceli'de 6 asker ve 1 sivil vatandaşın şehit olduğu patlama dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

''Milletimizin başı sağolsun'' başlıklı mesajda, şunlar kaydedildi:
''Tunceli'de yapılan terörist saldırı sonucu 6 askerimiz ile bir sivil vatandaşımızın şehit olduğunu büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri ve şehit ailelerine sabır ve başsağlığı dileriz.''

-GENÇLERBİRLİĞİ
Spor Toto Süper Lig kulüpleri Gençlerbirliği ve Kayserispor, Tunceli'de meydana gelen ve 7 kişinin şehit olduğu terör saldırısıyla ilgili kınama mesajı yayımladı.

Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün internet sitesinde yer alan mesajda, ''Tunceli'de gerçekleşen terörist saldırı sonucu 6 askerimizin şehit olduğunu ve bir sivil vatandaşımızın hayatını kaybettiğini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve ulusumuza baş sağlığı dileriz'' denildi.

-KAYSERİSPOR
Kayserispor'un internet sitesindeki açıklamada da, ''Tunceli'deki terörist saldırı sonucu 6 askerimiz ile bir sivil vatandaşımızın şehit olduğunu büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta aileleri olmak üzere, silahlı kuvvetler camiası ve tüm Türk halkına baş sağlığı dileriz'' ifadelerine yer verildi.

-KAYSERİ ERCİYESSPOR
Kayseri Erciyesspor ise yaptığı açıklamada, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı dileyerek, Bilinmelidir ki, ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya yönelik bu hain saldırı, hedeflenen amacına asla ulaşamayacaktır. Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyoruz'' görüşünü dle getirdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!