comScore

Bursaspor Bursaspor

Kasımpaşa'yla anlaştı mı?

24 Eylül 2012, Pazartesi 18:30

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kasımpaşa ile adının anılması ve Pinto ile Ozan İpek arasında yaşananlarla ilgili konuştu..

Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde antrenman öncesi saha kenarında Kasımpaşa ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin olarak basın açıklaması yaptı.

İsminin çeşitli spekülasyonlarla Kasımpaşa ile anıldığını anımsatan Sağlam, Kasımpaşa Kulübü başkanı ve yöneticilerinin geçmiş dönemde kendisinin de yöneticiliğini yaptığını anımsatarak, bu söylentilerle ilgili olarak Kasımpaşa kulübünün de bir tasarrufunun bulunmadığına inandığını söyledi.

Sağlam, bu söylentilerden ve spekülasyonlardan Kasımpaşa Kulübü'nün de rahatsız olduğuna inandığını belirterek, şunları söyledi:
''Şunu tekrar dile getirmek istiyorum; Bursaspor ile sözleşmem önümüzdeki senenin sonuna kadar devam ediyor. İddia ediyorum ki Kasımpaşa Kulübü de çıkan haberlerden rahatsız olmuştur. Böyle bir şeyin olması söz konusu değildir. Geçmişten daha istekli ve arzulu şekilde görevimize devam ediyoruz. Tüm enerjimizi ve konsantrasyonumuzu Bursaspor'un başarısı için harcamaya devam edeceğiz. Başka bir şey söylemeye gerek yok.''

Bir gazetecinin, ''Neden böyle söylentiler çıkıyor -'' sorusu üzerine, Sağlam, ''Türk medyasında sadece antrenörlerle ilgili değil futbolcularla ilgili de geçmiş dönemde asılsız transfer haberleri çıktı. Bunu bize değil kendi içinizde birbirinize sormanız lazım. Medyanın çıkardığı olay, gerçeklik payı yok'' yanıtını verdi.

Sağlam, ''Sizin yerinize Bursaspor'un başına Hakan Kutlu'nun getirileceği yönünde dedikodular da çıktı. Bu konudaki yorumunuz nedir-'' sorusunu ise, ''Bizim burada olmamızı istemeyenler yerimize antrenör de getirmişler. Böyle bir şey yoktur. Ömür boyu burada çalışacak değiliz. Gün gelecek, pek çok kulüpten bir çok iyi antrenörün ayrıldığı gibi biz de ayrılacağız. Şunu herkes bilsin ki o gerçekleşirse onu basından değil bizden öğrenirler'' diye yanıtladı.

Dünkü Elazığspor maçında Ozan İpek ile Pinto arasındaki bir pozisyon sonrası yaşanan gerginliğin anımsatılması üzerine Sağlam, ''Evet o pozisyonda Pinto ile Ozan İpek arasında gerginlik oldu. Pozisyon gereği yaşanan bir gerginlik. Biz bunu kendi içimizde halletmesini biliyoruz. Oyuncular arasında bu tür tartışmalar olur ama yeter ki bu devam etmesin ve takım bütünlüğüne zarar vermesin. Futbolun içinde doğal olabilecek tartışma yaşandı. Ancak soyunma odasında gerginlik yok. Kendi kendilerine hallediyorlar durumu'' diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!