comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'a 'basın'protestosu

21 Nisan 2014, Pazartesi 18:34

Bursaspor'un Gençlerbirliği maçı hazırlıkları için idman yapacağı Özlüce Tesisleri'ne yerel bir medya grubunun çalışanlarının alınmaması üzerine, diğer basın mensupları da tesislere girmeyerek durumu protesto etti.

Bursaspor'un, Gençlerbirliği maçı hazırlıkları için antrenman yapacağı kulüp tesislerine yerel bir medya grubunun çalışanlarının alınmaması üzerine, protesto amacıyla diğer basın mensupları da tesislere girmedi.

Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekibin idmanını takip etmek için Özlüce Tesisleri'ne gelen basın mensupları kapıya yöneldiklerinde, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ile muhabiri ve kameramanının tesise girişine izin verilmedi.

Gürsoy ve beraberindekilere, diğer medya kuruluşlarının çalışanları da destek vererek antrenmanı izlemek üzere tesislere girmedi. Durumu protesto etmek amacıyla kamera ve fotoğraf makinelerini bir süre tesislerin giriş kapısının önüne bırakan basın mensupları, daha sonra idmanı takip etmeden tesislerin önünden ayrıldı.

Bursaspor'un geçen hafta sonu gerçekleştirdiği antrenman sırasında yanında iki özel güvenlik görevlisiyle sahaya gelerek basın mensuplarının yanına giden İkinci Başkan Rıdvan Şen, "yalan haber yaptıkları" iddiasıyla Gürsoy ile beraberindeki muhabir ve kameramandan tesisleri terk etmelerini istemişti. Şen, Sönmez Medya Grubu çalışanlarının, bundan sonraki antrenmanlar için de tesislere alınmayacağını söylemişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!