comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursasporlu kadın taraftarın Rize maçı hazırlığı

21 Şubat 2014, Cuma 11:32

TFF'nin aldığı karar nedeniyle Çaykur Rizespor maçında tribünleri dolduracak bayan taraftarlar takımlarına 90 dakika destek olmanın planını yapıyorlar.

Bursaspor'un, TürkiyeFutbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) aldığı karar nedeniyle 21 Şubat Cuma günü Çaykur Rizespor maçında tribünleri dolduracak kadın taraftarlar, cezayı ödüle dönüştürmek için tribünlerde takımlarını aralıksız destekleyecek.

Yeşil-beyazlı takımın kadın taraftarları, müsabaka öncesi toplanıp açmayı planladıkları pankart ve dövizleri hazırladı.

Bursaspor Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Hatice Temel yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor maçında tribünleri 25 bin taraftarın dolduracağını ve takımlarını büyük bir coşkuyla destekleyeceğini söyledi.

Olumlu tezahürat yaparak açacakları pankartlarla Bursaspor'u yeniden Türkiye gündemine taşıyacaklarını dile getiren Temel, şöyle konuştu:

"Maçı sadece kadın ve çocuk taraftarların izlemesini ceza olarak görmüyoruz. Bursaspor, bir ödül almış durumda. 22 Şubat'ta, derneğimizin kuruluşunun birinci yıldönümünü kutlayacağız. Futbolcularımız Çaykur Rizespor'u yenerek hem 3 puanı kazanacak hem de kuruluş yıldönümümüzde bize en büyük hediyeyi verecek. Ayrıca bu galibiyete beyler de eminim çok sevinecek. Çaykur Rizespor maçının sadece kadın ve çocuk taraftarlara açık olmasının, kuruluşumuzun birinci yılında olmasından ayrıca mutluyuz."

Temel, Bursaspor'un son haftalarda kötü sonuçlar aldığını hatırlatarak, buna Rize ekibi karşısında son verileceğine inandıklarını sözlerine ekledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!