comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'dan 'sosyal medya' uyarısı

20 Şubat 2014, Perşembe 19:34

Bursaspor Kulübü, çalışan personelin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla ilgili bildirim yaptı.

Bursaspor Kulübü, çalışan personelin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla ilgili bildirim yaptı. Bildirime göre, yönetim kuruluna, sporculara ve antrenörlere yönelik eleştiride bulunulmaması istendi.

Bursaspor'da 'Tüm birimlerin dikkatine' başlığıyla kulüp bünyesinde çalışan personelin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları ile ilgili bildirim yapıldı. Yapılan yazılı uyarıda kulüp çalışanlarının sosyal medyada yönetim kurulunu, sporcuları ve antrenörlere yönelik eleştiride bulunmaması istendi. Yapılan yazılı uyarıda şu ifadeler kullanıldı:

"Bursasporumuzun faaliyet göstermiş olduğu tüm branşlarda rakip takımın sporcusuna, taraftarlarına ve hakeme yönelik eleştirilerde ve hakaret içeren ifadelerde bulunulmamasına,Yönetim kurulumuza, sporcularımıza ve antrenörlerimize yönelik eleştirilerde bulunulmamasına, Kulübümüze ait olan resmi sosyal medya hesaplarımızda yer alan haber, fotoğraf ve videoların resmi hesaplarla birlikte paylaşılmasına, kişisel olarak sosyal medya hesapları bulunan tüm personelimizin yukarıdaki kurallara uymasını önemle rica ederiz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!