comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursa'da istifa sesleri!

16 Şubat 2014, Pazar 19:32

Süper Lig takımlarından Bursaspor'un etkili taraftar gruplarından Texas, 1-0'lık Beşiktaş yenilgisinin ardından yönetimi istifaya davet etti.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'da Beşiktaşyenilgisinin ardından taraftarın sabrı taştı.

Yeşil beyazlıların etkili tribün gruplarından "Texas" resmi sitesinden yaptığı açıklama ileyönetimi istifaya davet etti.

İşte Texas grubunun yaptığı o açıklama;

Haziran ayındakikongreden bu yana 8 ay geçti. Geride kalan süreçte, gözümüze çarpan hem kurumsal, hem de sportif ciddi hatalara karşın sabrımızı koruduk, Bursaspor menfaatleri için ağzımızdan çıkacak her cümleyi ölçüp tartarak kurduk. Yenidedik, süre gerek dedik ancak bu sürenin Beşiktaş yenilgisi ile beraber sonunagelinmiştir.

Kuruluş felsefesi ve camianın niteliği gereği her maça kazanmak için çıkmak zorunluluğu bulunan, sahaya baktığımızda bizekazanma inancını aşılamakla sorumlu olan Bursaspor'dan bugün eser kalmadığını görmeyedaha fazla tahammülümüz kalmadı. Bu kadarı fazla!

Hatalarını kabul etmeyen, oyuncuları takıma küstüren, takımdaki adalet duygusunuortadan kaldıran, Bursaspor taraftarının futbol bilgisi ve futbola bakışının farkındaolmayan ve sahada Bursaspor'un büyüklüğüne yakışır futbol oynatmak gibi bir derdiolmayan Daum'uyla, profesyonel(!) ve kurumsal anlayışını her demeci ve icraatıyla ortaya koyan Erkan Körüstan ve yönetimi bugün itibariyle Bursaspor camiasındaki herkesi birbirine düşürmüştür ve yaşanılan kaosun baş aktörü olarakbir karar vermek zorundadır.

Tüm eleştiri ve tepkilere kayıtsız kalarak; Barışıcı'yı duayen, Tuncay'ı ağabey, Batalla'yı hain, Kazım'ı yıldız, taraftarı besleme ve kan emici ilan eden, her fırsatta Daum'a sonsuz kredi açan Başkan Erkan Körüstan'aolan iyi niyetli bakışımızın daha fazla suistimal edilmesine izin vermeyeceğiz.

Bu andan itibaren bugüne dek yok sayılan bizlericiddiye almayan herkese açıkça ifade ediyoruz;

"Ya bu deveyi güdersiniz, ya bu diyardan gidersiniz"
TEKSAS


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!