comScore

Bursaspor Bursaspor

Daum: 'Beşiktaş'a odaklanacağız'

13 Şubat 2014, Perşembe 00:32

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 3-0 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü ChristophDaum, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 3-0 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçıylailgili, "24 saat bu takım sevinebilir, taraftarlar da aynı şekilde 24 saat sevinebilir. Ondan sonra kesinlikle tamamen önümüzdekiBeşiktaş deplasmanına odaklanacağız" dedi. 

Alman çalıştırıcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorlu gruptan birinciolarak çıktıkları için takımı adına sevinçli olduğunu söyledi. 

Gösterdikleri mücadeleden ötürü oyuncularını kutlayan Daum, "Eskişehirspor maçında 89. dakikada penaltı pozisyonu olmasaydı yenilmeden bu gruptançıkacaktık. Takımım adına gerçekten çok sevinçliyim.  Medical Park Antalyaspor maçının70. dakikasında tepkileri gördük. Burada takımımız buna inanılmaz bir cevap verdi. Bu baskı altında olan takımımız gerçekten daha fazla kenetlenmişgörünüyor" diye konuştu. 

Daum, kendisinin ise her zaman işine baktığını ve takımı en iyişekilde çalıştırmaya gayret ettiğini vurgulayarak, "Bugün bakıldığında oyunun büyük bölüme hakim olan taraf bizdik. İyi takıma karşı oynadık vesahamızda 3-0 kazandık.  24 saat bu takım sevinebilir, taraftarlar da aynı şekilde 24 saat sevinebilir. Ondan sonra kesinlikle tamamen önümüzdekiBeşiktaş deplasmanına odaklanacağız" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin, "Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalde Galatasaray ile eşleştiniz. Bu eşleşme için neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Daum, "Hiçbir şey demeyeceğim" yanıtını verdi. 

Bursaspor takım kaptanı İbrahim Öztürk,Ziraat Türkiye Kupası'nda bir hedefleri doğrultusunda gruptan lider olarak çıkmayıbaşardıklarını vurguladı. 

Tüm takım arkadaşlarının bu akşam sahada iyi mücadele ettiklerini belirten İbrahim Öztürk, şöyle konuştu: 

"Bu karşılaşma bizim için çok önemliydi. Hafta sonusahamızda Medical Park Antalyaspor beraberliğinden sonra moral bozukluğu oldu. Haklıbir galibiyet aldık. İnşallah bu başarıyı finalde kupayla taçlandırmak istiyoruz. Yarı finalde Galatasaray ile eşleştik. Rakibimiz kim olursa olsun fark etmiyor bizim hedefimiz var.Artık kupayı Bursa'ya getirmek istiyoruz. Taraftarımızla bütün olduğumuz zaman başaramayacağımız birşey yok."

Yeşil-beyazlı takımın gençoyuncusu Ozan Tufan da kupayı kazanmayı hedeflediklerini dile getirerek,  bunu başarabilecek güce sahipolduklarını ifade etti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!