comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursa'dan Batalla ve Pinto açıklaması

04 Şubat 2014, Salı 18:36

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Galatasaray karşısında aldıkları farklı mağlubiyeti değerlendirdi ve transferle ilgili bilgi verdi.

Bursaspor Kulübü Başkanı ErkanKörüstan, Özlüce Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Haftasonu Galatasaray'a karşı hem camiamızı, hem bizi, hem futbolcularımızı üzen mağlubiyet aldık"diyen Körüstan, "Tabii ki bu yaraları çok çabuk sarmaya çalışacağız. Böyle bir mağlubiyet almak istemezdik. Hesapta olmayan bir şey. En kısa zamandainşallah unuturuz" dedi.
"CEZA SÖZ KONUSU DEĞİL"

"Futbolculara ceza verilecek mi?" sorusuna Körüstan, "Çok güzel futbol oynayan bir takımımız vardı. Biz aileyiz. Futbol sorunları aile içinde çözülür. Bu kadar bizi sevince boğduktan sonra tek mağlubiyetle ceza verilmesiniuygun bulmuyoruz. Ceza söz konusu değil. En kısa sürede toparlayacaklardır" yanıtını verdi.

"PİNTO İÇİN HABER BEKLİYORUZ"

Pinto ile ilgili soruyuyanıtlayan Körüstan, "Pinto Bahia takımına transfer olmak istiyordu. Neticelenmedi. Onlar da bizden adım bekliyor galiba,. Bekliyoruz. Teklifimizisunduk. Pinto'nun yüzde ellisi Bursaspor'un. Karşı kulüpten cevap bekliyoruz" şeklindekonuştu.

"BATALLA İÇİN ÇİN KULÜBÜNDEN TEMİNAT İSTEDİK"

Batalla için Çinkulübünden teminat istediklerini söyleyen Başkan Körüstan, "Batalla için Çin'den teklif vardı. Transfer bedelini yükseltecekler ama teminat istedik. Teminat vermiyorlar. Orada enteresan şeyleroluyor o yüzden güvenemedik peşin para olursa Batalla'yı verebiliriz. 3 milyon Euro'nunüzerine daha fazla çıkabiliriz dediler" dedi.

"TAKIMA GÜVENİYORUZ"

Takıma ve teknik heyete güvendiklerini sözlerine ekleyen Körüstan, "Sivasspor maçıyla beraber kupada neyapacağımızı gösterecekler. Takıma ve teknik heyetimize güveniyoruz. Kötü bir günümüzde yakalandık inşallah bundan sonra bir daha olmaz" diyekonuştu.

SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan, Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası A grubu 5'inci hafta maçında deplasmanda karşılaşacakları Sivasspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanasakatlığı bulunan Şamil Çinaz katılmadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!