comScore

Bursaspor Bursaspor

Arena'nın en şanssız adamı konuştu

03 Eylül 2012, Pazartesi 13:04

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta maçları geride kalırken Galatasaray 7 puanla liderliğe yükselen takım oldu. Bursasporlu futbolcu Musa Çağıran'ın kendi kalesine attığı gol ise haftanın en çok konuşulan olayı oldu.

Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-2 yendiği karşılaşmada Musa Çağıran'ın kendi kalesine attığı gol haftanın en çok konuşulan olayı oldu. Sarı-kırmızılılar, sahasındaki maçta Bursaspor'u 3-2 yendi ve 3 puanın sahibi oldu. Galatasaray'da golleri Umut, Musa Çağıran (kendi kalesine) ve Burak kaydetti. Bursaspor'da ise Musa Çağıran ve Ömer Erdoğan takımı adına gollere imza koyan futbolcular oldu. Bu sonuçla Galatasaray 3. haftayı 7 puanla liderlik koltuğunda tamamladı. "BUGÜNLERDE ŞANS HİÇ YANIMIZDA DEĞİL" Bursaspor'un orta saha oyuncusu Musa Çağıran, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirterek, "Bugünlerde şans hiç yanımızda değil, kafamızı toplamak istiyoruz" dedi.

Sercan Yıldırım'ın karşılığında Galatasaray'dan transfer olduğu Bursaspor'da, sarı kırmızılı takıma gol atan Musa Çağıran, ardından da kendi kalesine gol atarak şanssızlık yaşadı. İyi bir mücadele koyduklarını, ancak şanssız şekilde yenildiklerini ifade eden Musa, "Maç 0-0 berabere giderken öne geçebilecek fırsatları yakaladık. Karambol olan bir pozisyonda golü yapamadık. İki maçtır çok şanssız şekilde yeniliyoruz. Bugünlerde şans hiç yanımızda değil" diye konuştu. "NASIL OLDU ANLAMADIM" "Kendi adıma gol attım, mutlu oldum ama sonrasında kendi kaleme gol attım" diyen yetenekli orta saha oyuncusu, "Pozisyonun nasıl olduğunu hiç anlamadım. En kısa zamanda toparlanıp Bursaspor'u en iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Milli maç arasını da iyi değerlendirip kafamızı toplamak istiyoruz" şeklinde konuştu. "YENİLMEYECEK GOLLER YİYORUZ" Twente karşısında 120 dakika yüksek tempoda bir maç oynadıklarını ve çok efor sarfettiklerini belirten Musa, "Galatasaray maçına çıkarken kasıklarımda ağrı vardı. Ona rağmen çıktık ve mücadelemizi ortaya koyduk. Çok şanssızdık. Kötü bir mağlubiyet aldık. Yenilmeyecek goller yiyoruz. Umarım her şey yoluna girer ve düzelir" dedi. İBRAHİM ÖZTÜRK: "CARSON'I DUYMADIM" Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim Öztürk, milli maç arasını iyi değerlendirmek istediklerini söyledi. Karşılaşmada üçüncü gol pozisyonunda Carson'ı duymadığını söyleyen İbrahim, "Üçüncü gol pozisyonunda Carson 'top bende' diye bağırmış ama ben duymadım. Hem adamı, hem topu kontrol ediyordum. Basser'i gördüm uyardım ama istemeyerek top rakibe gitti. Gollerin üçünde de bizim hatamız var. Perşembe günü yaşanan moral bozukluğunun ardından takım olarak iyi mücadele ettik. Şimdi Milli maç arasına giriyoruz. Bu süreci iyi atlatıp bu mücadelemizi sürdürdüğümüz takdirde iyi sonuçları alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Kaynak: DHA ve skorer.milliyet

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!