comScore

Bursaspor Bursaspor

Tuncay Şanlı'ya Süper Lig'den yeni talip!

03 Eylül 2012, Pazartesi 03:04

Son olarak İngiltere'de Bolton forması giyen bonservisi kendi elinde bulunan Tuncay Şanlı'nın Bursaspor ile görüştüğü öğrenildi.

Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un transfer gündeminde milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın olduğu iddia edildi. Adı son olarak Eskişehirspor'la anılan ancak henüz hiçbir takımla sözleşme imzalamayan Tuncay Şanlı için Bursaspor'un temasa geçtiği ve oyuncuyu kadrolarına katmak için teklif sundukları öğrenildi. Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında oynadığı Galatasaray karşılaşması sonrasında, Türkiye'de bulunan Tuncay Şanlı ve menajeri ile görüşüldüğü ifade edilirken aradaki pürüzlerin giderilmesi durumunda kıs süre içerisinde Bursa'ya gelerek imzayı atacağı belirtildi.

Bursaspor yöneticisi Selçuk Eren de yaptığı açıklamada Tuncay ile yaptıkları görüşmelerin sürdüklerini ifade etti.
Sakaryaspor altyapısından yetiştikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olan ve oynadığı futbolla zirveye ulaşan Tuncay, İngiltere'de Middlesbrough ve Stoke City ekiplerinde oynadıktan sonra Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer olmuş ardından da tekrar İngiltere'de Bolton'a kiralanmıştı. Bonservisi elinde olan Tuncay Şanlı 80'den fazla kez de A Milli Takım formasını giydi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!