comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş ikna etti! Toplam maliyet...

27 Kasım 2013, Çarşamba 09:36

Yönetim, Portekizli yıldızlar ile anlaşmaya vardı. Yıllık 4 milyon euro isteyen Fernandes ile Almeida sonunda geri adım attı. İki yıldız da yönetimin 3 milyon euroluk teklifini kabul etti. Üç yıl olacak yeni sözleşmeler kısa süre içinde imzalanacak.

Siyah-Beyazlılar'da sezon başından bu yana merak edilen “Manuel Fernandes ve Hugo Almeida yeni sözleşmelere imza atacak mı” sorusu cevabını sonunda buldu.

Beşiktaş yönetimi, iki yıldız ile her konuda anlaşmaya vardı. Uzun süren görüşmeler mutlu sonla noktalandı. Fernandes ile Almeida, Kartal'da kalmayı sonunda kabul etti. Portekizliler ile yönetimin hangi şartlarda anlaşmaya vardığı basına sızdı.

1.5 MİLYON DEĞİL 500 BİN İMZA PARASI

Kartal'dan yıllık 4 milyon euro isteyen Manuel Fernandes, yapılan son görüşmede geri adım attı. Yönetim de Beşiktaş'ta kalmayı çok isteyen Portekizli yıldıza, yıllık 3 milyon eurodan 3 sezonluk sözleşme teklifinde bulundu. Yani Siyah-Beyazlılar, 2 milyon 500 bin euroluk teklifini 500 bin euro daha arttırdı. Olumlu geçen görüşmenin sonunda Fernandes, teklifi kabul etti.

İmza parası olarak 1.5 milyon euro isteyen 27 yaşındaki oyuncu, 500 bin euroya ikna oldu. Manuel Fernandes, kısa süre içinde Siyah-Beyazlılar ile yeni sözleşmeye imza atacak.

SON SANİYE PÜRÜZÜ ÇIKAR MI?

Kartal'ın bir diğer Portekizli yıldızı Hugo Almeida da Ferdi gibi ikna edildi. 29 yaşındaki golcü de Fernandes gibi 3 yıllık sözleşmeye imza atacak ve her sezon için 3 milyon euro kazanacak. Kartal, imza parası olarak da Almeida'ya 500 bin euro verecek. 3 yıl için 2 oyuncunun maliyeti 19 milyon euroya gelecek. Menajer Mendes, yeni pürüz çıkarmazsa imzalar atılır.

ALMEİDA'NIN B PLANI DA MEVCUT

Ama yönetimin Almeida ile anlaşmasına rağmen bir ‘B planı' da mevcut. Devre arasında Portekizli yıldıza, 5 milyon euro üzerinde bir teklif gelirse hiç düşünülmeden satılacak. Yıldız transferi yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Almeida'nın yerine Tottenham'ın golcüsü Emmanuel Adebayor'u almak için harekete geçecek.

Trabzonspor'un da istediği oyuncu ile kesin olarak anlaşmaya varılacak. 29 yaşındaki golcünün gitmesi durumunda Togolu oyuncu, Siyah-Beyazlı formayı giyecek. Adebayor ile anlaşılamazsa Almeida takımda kalacak.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!