comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Bilic ya bu maçta sahada olsayıdı'

23 Ekim 2013, Çarşamba 08:37

Galatasaray derbisinde hakeme tepki gösterdiği için 3 maç kulübeden ayrı kalan Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Ç.Rize maçında şeref tribününde yine hakeme isyan etti.

Galatasaray ile oynanan maçta, hakem Fırat Aydınus tarafından tribüne gönderilen ve PFDK'dan 3 maç ceza alan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Çaykur Rizespor maçında yine hakemlere sert tepki gösterdi.

Karşılaşmayı Protokol Tribünü'nde seyreden Hırvat teknik adam, karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırım'ın kararlarını beğenmedi. Bilic özellikle ikinci yarıda Cenk Ahmet'in pozisyonuna ofsayt bayrağı kaldırılmadığı için, tepkisini gereğinden fazla sert bir şekilde gösterdi.

Galatasaray maçından sonra PFDK'ye giderek sözlü savunma vermesine rağmen üç maç cezadan kurtulamayan ve bu duruma da tepki gösteren Slaven Bilic, Protokol Tribünü'nde gösterdiği sert tepkiler nedeniyle, maçı seyreden yöneticilerin de dikkatini çekti. Hazırlık maçlarında bile kendini kaybetmesi nedeniyle hakemlere sert tepki gösteren Bilic'in bu durumunu gören yöneticiler “Allah'a şükür, maçı buradan seyrediyor. Saha kenarında olsa yine ceza alabilirdi” diye konuştukları ortaya çıktı.

Üç maçlık cezasının bitmesi nedeniyle Akhisar maçında takımın başında sahaya çıkacak olan Slaven Bilic, bu konuda yönetim tarafından uyarılacak. Takımın başında olmadığı dönemlerde 5 puan kaybedilmesi nedeniyle, Bilic'in tribüne çıkmasını istemeyen Beşiktaş Yönetimi, hocayı kontrol altında tutabilmesi için Futbol Genel Direktörü Önder Özen'i dikkatli olması konusunda uyardığı belirtildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!