comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Paramdan bile feda ederim'

04 Ağustos 2013, Pazar 09:57

HEM Kayseri hem de Antalya'da sonradan oyuna girip attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Ömer Şişmanoğlu, 4 yıllık kontrat yaptığı Beşiktaş'ta iz bırakmak istiyor..

Forma giyebilmek için maddi anlamda her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu söyleyen Hamburg doğumlu 24 yaşındaki yıldız, VATAN'a özel açıklamalar yaptı. Transfer sürecinden, hedeflerine kadar birçok konuda samimi itiraflarda bulunan yetenekli hücumcu şu ifadeleri kullandı:

“ANTALYA'DAN İstanbul'a gelmek çok zor oldu benim için. Çünkü orayı çok seviyordum. Bazen özlediğim anlar bile oluyor. Gece hayatım hiç olmadı bile diyebilirim orada. Yemeğe gider ve ardından eve dönerim. Ben Kayserispor'dan Antalyaspor'a gelmek için 100 bin Euro para ödedim cebimden Kayserispor'a. Antalyaspor'da da 5 bin Euro maaşa oynadım zaten. Oynamak için her şeyi yaptım diyebilirim. Yoksa Kayseri'de futbol hayatım biterdi.

ŞU ana kadar paradan çok feda etsem de benden yine ‘feda' isteseler bunu yaparım. Para mutlu etmez insanı, rahatlatır. Antalya'da fazla para kazanmadım ama  oynuyordum. Mutluydum çünkü şans buluyordum ve kendimi gösterebiliyordum. Kayseri'de para kazanıyordum ancak mutlu değildim. Kiramı ödeyeyim, yemeğimi karşılayayım yeterli.

‘BEN BEŞİKTAŞLIYIM'
MEHMET Özdilek beni satmak istemiyordu. Ben de onun gibi Beşiktaşlıyım. Kalbimde yeri her zaman farklıydı Beşiktaş'ın. Armanın üzerinde üçüncü yıldızı görmek istiyorum. Ama bu mutluluğu yaşarken de sıradan oyuncu olmak istemiyorum. Bir iki yıl burada kalıp, Anadolu takımına gitmek olmaz. Birkaç sene işim zor ama kalıcı olmak istiyorum.
HOCA tek forvetle oynamak isiyor. Mustafa, Almeida ve Eneramo'yla rekabet zor olacak. Ama çok çalışıp da kendimi geliştirirsem yolum açık. Kazanmaya aç, şampiyon olmak isteyen ve kupalar kazanmayı planlayan bir takıma geldim.
Aralara çok iyi pas atan arkadaşlarımız var. Sezer, Fernandes, Oğuzhan, Muhammed ve Necip çok iyi oyuncular. Kampta defans ağırlıklı çalışmalar yaptık. Geçen sezon yenilen basit gollere çözüm bulmaya çalışıyoruz. Zamanla takımımız çok daha hazır hale gelecek.”

‘Antalya parayı hak etti'

“BEN Beşiktaş'a transfer olurken Antalyaspor, Kayserispor'a 550 bin Euro ödedi ama Beşiktaş'a 1 milyon 650 milyon Euro'ya gelmiştim. Bu kazancı gerçekten hakettiler bana göre, çünkü benim arkamda durdular. Bana göre Kayseri aldığı paranın bir kuruşunu bile hak etmedi.

‘HURMA PAF'A YOLLADI!'
KAYSERİ'DE oynarken kaybettiğimiz bir maçta Mehmet Sedef'e sert bir hamlede bulunduktan sonra ondan özür diledim. Sonra genel menajerimiz Süleyman Hurma maçtan sonra bana ‘Neden özür diliyorsun? Sen ne biçim futbolcusun!'? diye çıkıştı. Ona ‘İnsanım tabii ki özür dilerim'? yanıtını verdim. Ona karşılık verdiğim için beni PAF takıma yolladı.”

‘Beşiktaş'ın belasıydım'

“GEÇEN sezonki gollerimin hepsi güzeldi. Kafama çarpıp gol olmadı hiçbiri. Planlayarak ve isteyerek attım. Ligde 8, kupada 6 golüm var. En son golü Beşiktaş'a attım. Üç maç oynadım Beşiktaş'a karşı, iki tane attım. Yöneticilerimiz ‘Bizim başımıza bela olacak. En iyisi biz bu Ömer'i bizim takıma transfer  edelim'?demiş olabilir.”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!