comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic Corluka ile görüşüyor

02 Ağustos 2013, Cuma 23:31

Beşiktaş'ın Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic'in, milli takımdan öğrencisi Vedran Corluka ile birkaç defa transfer için görüştüğü ileri sürüldü.

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde yürüten Beşiktaş'ta, Hırvat savunmacı Vedran Corluka ismi gündeme geldi. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Slaven Bilic, Hırvat Milli Takımı'nda birlikte çalıştığı 27 yaşındaki oyuncuyu takımda görmek istediği ve bu doğrultuda Corluka ile birden çok görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi.

Rus basınındaki haberler, Bilic - Corluka görüşmesini doğrularken, Lokomotiv Moskova'da forma giyen futbolcunun menajeri Nicky Vucsan, birkaç kulübün Hırvat futbolcuyla ilgilendiğini doğruladı.

Vucsan, "Corluka ile Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin ilgilenmesi normal bir durum. O defansın farklı bölgelerinde yıllarca başarılı bir oyun ortaya koydu. Şu an bir şey için yorum yapmak erken. Corluka Lokolotiv için oynuyor. Kulübüyle uzun süreli bir sözleşmesi var ama futbolda her şey mümkün" ifadelerini kullanarak transfere açık kapı bıraktı.

Lokomotiv kulübünden de transfer iddialarına cevap gecikmedi. Oyuncunun kesinlikle satılık olmadığı belirtilirken, Bilic - Corluka görüşmelerinin de bir anlam ifade etmediğinin altı çizildi.

Vedran Corluka'nın Rus kulübü Lokomotiv Moskova ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!