comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic, Hutchinson kararını verdi!

02 Ağustos 2013, Cuma 14:24

GÖRÜNTÜLÜ- Beşiktaş'ın yeni transferi Atiba Hutchinson, Slaven Bilic'in kendisini hangi pozisyonda oynatacağını söyledi.

@media print{.linkz01 {display:none;} .hbrheadlinenew{display:none;} .hbrtitlenew{display:none;}}

Beşiktaş'ın yeni transferi Hutchinson, Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında Slaven Bilic'in kendisini ilk olarak orta alanda düşündüğünü söyledi.

İşte Atiba'nın yaptığı açıklamalardan bazı satırbaşları;

"Çok yönlü bir oyuncuyum. Farklı pozisyonlarda görev alabiliyorum. Çalışkan bir oyuncuyum. Kazanma karakteri olan takımın kazanması için yüzde yüzle oynarım."
 
"Takım arkadaşlarım beni gerçekten çok güzel karşıladılar. Bu benim için çok önemliydi. Umarım takımla birlikte başarılar yakalarız."
 
"Teknik direktörümüzle görüşmelerimiz oldu. Beni orta saha bölgesinde kullanmak istiyor. Farklı alanlarda da oynayabileceğimi biliyor. Kendimi en rahat hissettiğim bölge orta saha."
 
"Genç yaşta profesyonel olarak Avrupa'da top koşturma hedefim vardı. Sanırım doğru zamanda doğru adımları attım. Deneyimlerimi biriktirdim ve şimdi tecrübeli oyuncu statüsü kazandım."
 
"Türkiye ligini biliyorum. Gelişme gösterdi, rekabet arttı. Fiziksel mücadelenin zor olduğunu önemli oyuncuların Türk takımlarında forma giydiğini biliyorum."
 
"Futbolcu olmaya ailemin yönlendirmesiyle karar verdim. O kararı verdikten sonra da arkama dönüp hiç bakmadım." 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!