comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Orman'dan yeni Ronaldinho açıklaması

02 Ağustos 2013, Cuma 00:01

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, transfer görüşmelerinin sürdüğü yıldız oyuncu Ronaldinho hakkında konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Atletico Mineiro Kulübü'nün Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'yu bırakmadığını, kendilerinin ise futbolcuyu bu dönem için transfer etmek istediklerini söyledi.

Zeytinburnu'nda, Yıldız Amatör Spor Kulübü'nün sokakta gerçekleştirdiği iftar yemeğine, Beşiktaş kongre üyesi Engin Şen'in davetlisi olarak katılan Orman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ronaldinho'nun transferi için gayret gösterdiklerini belirterek, "Ronaldinho'yu kulübü bırakmıyor. Biz olacaksa şimdi olsun istiyoruz" dedi.

Atletico Mineiro Kulübü'nün futbolcuyu yılbaşında bırakmak istediğini kaydeden Orman, "Ben doğrudan işi götürmüyorum. Görüşmeleri ikinci başkanımız Ahmet Nur Çebi yürütüyor. Ocak ayında olursa ocak ayında gelir" diye konuştu.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı, İnönü Stadı'nın 15 ayda bitirilip bitirilemeyeceği yönündeki soruya ise "15 ayda bitmesi için gayret gösteriyoruz. Kolay değil. Elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyuyoruz" şeklinde yanıt verdi.

Yıldız Amatör Spor Kulübü'ne de destek sözü veren Fikret Orman, lokalin yenilenmesi için katkı verebileceklerini dile getirdi.

Öte yandan, iftar yemeğine katılanlar Orman'a büyük ilgi gösterdi. Fikret Orman, yanına gelen çocuklarla bir süre sohbet etti.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!