comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Gürsel Tekin'den Beşiktaş kombine tepkisi

01 Ağustos 2013, Perşembe 17:18

Beşiktaş kongre üyesi olan CHP Genelbaşkan Yardımcısı Gürsel Tekin kombine alan taraftarlara imzalatılan "Futbol Sezon Kart Taahhütnamesi"ndeki maddelere tepki gösterdi.

Beşiktaş kongre üyesi olan CHP Genelbaşkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Akaretler'deki Beşiktaş Kulüp binasına giderek Başkan Fikret Orman'la görüştü, kombine bilet aldı. Tekin, kombine alan taraftarlara imzalatılan "Futbol Sezon Kart Taahhütnamesi"ndeki maddelere tepki gösterdi. Gürsel Tekin, "Taraftar slogan attı. Ne yapacaksınız sayın savcılar. Ben gideceğim o gün orada slogan atacağım. Hodri meydan size. Gelin dava açın bakayım" dedi.

PROTESTO İÇİN BURADAYIM

"Yeni bir yasakçı anlayışı protesto etmek için buradayım" diyen Tekin, "Son dönemlerde hayatımızın her alanında birçok yasakla karşı karşıyayız. Aslında bütün bunlara gerek yok. Benim iktidara bir önerim var. Çıkarın, günlük vatandaşın nasıl davranıp davranmayacağını bir karar metni çıkarın, hepimiz buna uyalım. Böyle parça parça hayatımıza girerek biraz ordan, biraz burdan biraz şu yasaklarla, yasakçı anlayıştan kurtulamazsınız" diye konuştu.

"BU NE TELAŞTIR"...

Cebinden kombineyi satın aldığı kredi kartını çıkarıp gazetecilere gösteren Gürsel Tekin, "Bir insanın servetidir, malıdır, mülküdür. Siz başkasına kullandırabiliyorsunuz da sizin alacağınız bir kartı bir başkasına, çocuğunuza eşinize kullandıramayacak mısınız? Bu ne telaştır. Bunun adı yasakçı bir anlayış değil mi? Altını bütün kılıflarla donatmışlar. 'Efendim şiddete'...Türkiye'de bütün şiddete hayır kardeşim. Polis şiddeti dahil olmak üzere, kim şiddet kullanıyorsa, sonuna kadar lanetliyoruz. Elbette şiddeti kim tasvip edebilir. Hayatımızın hangi alanında şiddet varsa şiddetin karşısında dim dik duralım. Taraftar slogan attı. Ne yapacaksınız sayın savcılar. Ben gideceğim o gün orada slogan atacağım. Hodri meydan size. Gelin dava açın bakayım" şeklinde konuştu.

TARAFTARLAR KULÜPLERİYLE KARŞI KARŞIYA GELECEK

Sezonun açılmasıyla birlikte tribünlerden tepkiler yükseleceğini öne süren Gürsel Tekin, "Kulüp başkanları ne kadar farkında bilmiyorum. Kulüplerle taraftarları karşı karşıya getirecek. Önümüzdeki günlerde hepsini yaşayacağız. Sayın Başbakanın protesto edilmemesi için akla hayale gelebilecek ne yöntem varsa kullanıldı. En son bu kalmıştı. Şimdi bunu kullanıyorlar" şeklinde konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!