comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Hilbert: 'Ben Beşiktaş'a ihanet etmedim'

21 Mayıs 2013, Salı 09:05

Beşiktaş'ın Alman sağ beki Roberto Hilbert, yönetimin sözleşme şartları uyarınca ödediği 200 bin euro tazminat nedeniyle kendisine öfkeli olduğunu, ancak kendisinin Beşiktaş'a ihanet etmediğini söyledi.

Beşiktaş'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Alman sağ bek Roberto Hilbert siyah beyazlı taraftarlara teşekkür ederken “Böyle gönderilmemeliydim. Bir teşekkürü hak ettiğimi düşünüyorum." dedi.

Beşiktaş'a ihanet etmediğini belirten Hilbert; "Siyah beyazlı formanın hakkını verdiğime inanıyorum. Çalıştığım ve para kazandığım Beşiktaş'a hiç ihanet etmedim. Hatam var mı var. Fakat bu hata benim değil menajerimle anlaşma yapan yönetimindir. Benim aylık hak edişimin gecikmesi halinde tazminat durumu vardı. Beşiktaş geciken maaşım nedeniyle 200 bin Euro tazminat ödedi. Fikret Orman ve yönetimi bana yüzden kızgın” diyerek sözlerine devam etti.

Hayatı boyunca yöneticilerle hiç para konuşmadığını da belirten Alman futbolcu “Ben hep bu forma altında yüreğimi koyarak oynadım. Beşiktaş taraftarı ile özdeşleştim. Fakat yönetim beni istemediklerini açıklamış. Saygı duyuyorum. Bundan sonra yaşantıma Türkiye ya da Almanya'da devam ettirmek istiyorum. Fakat Beşiktaş taraftarlarını ve desteğini unutmayacağım. Herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!