comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman F.Bahçeli oyuncuyu sordu!

21 Mayıs 2013, Salı 08:20

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile ligin son haftasından önce oynadıkları mücadelede bir sohbet gerçekleştirdi ve Mehmmet Topuz'u sordu

Süper Lig'de 2012-2013 sezonunun son maçında Kayserispor'la karşılaşan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman mücadele öncesi Kayseri Başkanı Recep Mamur ile sohbet etti. Mamur, geçmiş olaylarla ilgili düşüncelerini aktarırken "Futbolcu satmak zor olay. Biz Mehmet Topuz'u satmayacaktık. Fakat F.Bahçe çok cazip teklif verdi biz de söz verdik. Daha sonra Beşiktaş devreye girdi. Ben de etik olarak bu oyuncuyu F.Bahçe'ye satmak için söz verdiğimiz söyledim" dedi.

'BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR'
Orman'a Kayseri'nin gelecek için büyük projeler hazırladıklarını vurgulayan Mamur ve Hurma "Şu anda kadromuzda bulunan tüm yerli oyuncular Genç veya A2 Milli Takımı'nda yer alıyorlar. Yurt dışından aldığımız oyuncuların hepsi kaliteli. Şu anda Türkiye'de en büyük sıkıntı yerli oyuncu olmayışı. Biz yurt dışı ve içinden milli olmuş yetenekleri bir araya getirdik. Prosenicki ile büyük hedefler belirledik" diye konuştu.

'ALTERNATİF ÇOKLUĞUNDAN OYNAYAMADI'

Sohbet sırasında ise Fikret Orman'ın F.Bahçe'de kadroya giremeyen Mehmet Topuz'u iki yetkiliye sorması herkesi şaşırttı. Orman, Hurma'ya "Topuz'un Kayseri'de büyük işler yaptığını biliyoruz. Nasıl bir çocuk" demesi dikkat çekti. Hurma ise "Çok yetenekli fakat F.Bahçe'nin kadrosu alternatifli. Bu nedenle oynamıyor diye düşünüyorum. Ama idman ve maçlarda müthiş profesyonel" ifadelerini kullandı. Bu sözler sohbete katılan diğer yöneticilerin aklına acaba Mehmet Topuz yeni sezonda Beşiktaş'a mı gelecek düşüncesi takıldı.

'F.BAHÇE'YE KAFEYE GİDER'

Takımdan ayrılıp Fenerbahçe'de oynamak istediği iddia edilen Manuel Fernandes'le ilgili Fikret Orman "Fernandes Fenerbahçe'ye ancak kafede oturmak için gidebilir. Burada mutlu olduğunu söyledi, biz de ondan memnunuz. Fernandes gelecek sezon bize çok katkı sağlayacak" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!