comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş'a stat daveti

21 Mayıs 2013, Salı 01:34

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım'ın Fikret Orman ile görüştüğünü ve Beşiktaş'ı sezonun belirli bölümü için Şükrü Saracaoğlu Stadı'na davet ettiğini ifade etti.

İnönü Stadı'nın yıkılacak olmasının ardından Beşiktaş'ın yeni sezonda maçlarını hangi statta oynayacağı konusu gündemden düşmüyor. 

NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol adlı spor programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın stat konusu hakkında Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmeyi açıkladı. 
Dilmen, Aziz Yıldırım'ın Fikret Orman ile görüştüğünü ve Beşiktaş'ı sezonun belirli bölümü için Şükrü Saracaoğlu Stadı'na davet ettiğini ifade etti.   Aziz Yıldırım ile bir yemekte Beşiktaş'ın stat konusunu da konuştuğunu belirten Dilmen, "Stat konusunda bir önerim olacak ve bunu da açıklayayım. Hem bunu Aziz Yıldırım'a söyledim, dünkü görüşmemizde. Kısa bir süre önce bu ekranda Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı stadına davet etmesi gerektiğini söylemiştim. Programdan sonra Aziz beyle buluştum, bir yemekte sohbet ederken burada söylediklerimin aynısını kendisine de söyledim. Aziz Yıldırım da bana "Ben Fikret beyle konuştum daha önce. Gelsinler bizde de oynasınlar belirli bölüm" dedi.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!