comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Süper Lig'in en centilmen takımı Akhisar!

20 Mayıs 2013, Pazartesi 16:46

Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunda 67 sarı ve 1 kırmızı kart görerek, ligin en centilmen ekibi olan Akhisar Belediyespor'un kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, "Seyircimizle beraber bu özelliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu verilerine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyespor\'la birlikte ligde en az kırmızı kartla cezalandırılan Akhisar Belediyespor, toplamda 67 sarı ve 1 kırmızı kartla ligde en centilmen ekip olarak dikkati çekti.

Ege temsilcisi Fenerbahçe (64), Bursaspor (65) ve Galatasaray\'dan (66) sonra en az sarı kart gören 4. ekip oldu.
Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, yaptığı açıklamada, ligde en az kart gören ekip olmalarının kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Futbolda fair-play ruhunu devam ettirmek istediklerini kaydeden Eryüksel, \"Sezon içinde taraftarımız da centilmenliği ile ön plana çıktı. Medical Park Antalyaspor, Orduspor müsabakalarında tribünlerdeki dostluk havası herkese örnek olacak davranışlardı. Seyircimizle berabere bu özelliğimizi sürdürmek istiyoruz\" dedi.

Eryüksel, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarına devam etmek istediklerini belirterek, \"Bu hafta veya önümüzdeki hafta kendisiyle bir araya gelip, yeni sezonla ilgili yol haritamızı belirleyeceğiz. Ligin ikinci yarısında 27 puana ulaşan, adeta mükemmel çalışan bir makinemiz var. Bu işleyişi fazla bozmadan, kadromuzu 3-4 isimle güçlendirip, yeni sezona başlayacağız\" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!