comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Beşiktaş, bizden Sefa Yılmaz'ı istedi'

20 Mayıs 2013, Pazartesi 12:05

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Sefa Yılmaz için kendilerine teklif ilettiğini açıkladı.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, gelecek yıl iddialı olmak için hiçbir oyuncularını satmayacaklarını, bu yüzden Beşiktaş'ın Sefa Yılmaz konusundaki isteğini de geri çevirdiklerini açıkladı.

Sarı kırmızılı ekibin özellikle ikinci yarıda sergilediği futbol ve elde ettiği sonuçlarla dikkat çeken Başkan Recep Mamur, sözleşmesi süren oyunculardan sadece Riveros Nunez'e, çocuklarının eğitimi için ayrılmasına rıza gösterdiklerini vurgularken şöyle konuştu:

"Şu ana kadar gerek Bobo, gerekse Sefa konusunda teklifler geldi. Elimizdeki kadroyu bozmama adına, hiçbir oyuncumuzu vermiyoruz. Bunu herkes böyle bilsin. Olanaklarımızı zorlayıp, mevcut kadronun üstüne, yeni oyuncular koyacağız. Sefa Yılmaz için Beşiktaş kulübünün değerli başkanı Fikret Orman bize teklif iletti. Ancak, kendilerine sözleşmesi süren oyuncumuzu vermeyeceğimizi ilettik. Takas gibi bir konu hiç gündeme gelmedi. Bu sezon elde ettiğimiz başarıda emeği geçen yöneticilerimizi, genel menajerimizi, teknik kadromuzu, futbolcularımızı, taraftarımızı ve basınımıza kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum."

Öte yandan, maçtan sonra açıklama yapan Nunez, çocuklarının öğrenimlerini sürdürmeleri için Kayseri'den üzülerek ayrıldığını belirtti. Teknik direktör Robert Prosinecki ise "Oyuncularım, Beşiktaş gibi büyük bir takıma karşı çok iyi mücadele etti. 3 puanı almak için çok savaştık ve kazandık. Maçın bütün bölümlerinde istekli olan taraf bizdik. Galibiyetten dolayı tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Gelecek sezon daha iyi bir Kayserispor olacak. Sezon boyunca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!