comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Serdal Adalı: 'Başkanlıktan kaçmam!'

20 Mayıs 2013, Pazartesi 11:35

Adalı, “Aday olmam gerekiyorsa olurum. Hiçbir şeyden de çekinmem, hiçbir görevden de kaçmam” diye konuştu. Beşiktaş eski yöneticisi, arkadaşlarıyla bugün daha detaylı konuşma imkanı bulacaklarını söyledi

TJK (Türkiye Jokey Kulübü) Başkanı ve eski Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı, Beşiktaş'ın da başkanlığı için yeşil ışık yaktı.

Pazar sabahı erken saatlerde Amerika'dan Türkiye'ye gelen Adalı, “Aday olmamı isteyenlerle fazla detaylı olmasa da kısa bir görüşme yaptım. Pazartesi günü arkadaşlarla daha detaylı olarak konuşacağız. Şu an için resmi adaylığımı açıklamış durumda değilim ama Beşiktaş'a hizmet etmek için aday olmaktan da çekinmem” dedi.

ABD dönüşünde çocuklarının isteğinden dolayı Murat Aksu ile görüşmesini bugüne erteleyen Serdal Adalı'nın bu hareketi, camia içerisinde de heyecan yarattı. 16 Haziran'da yapılacak genel kurulda aday olması beklenen Serdal Adalı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eğer bir yerde Beşiktaş'ın bana ihtiyacı varsa ve hizmet etmemiz gerekiyorsa aday olurum. Son 2 aydır, camiada yaşanan tartışmalar hepimizi üzmüştür. Arkadaşlarımla gerekli incelemeleri yapacağım. Aday olmam gerekiyorsa olurum. Hiçbir şeyden de çekinmem, hiçbir görevden de kaçmam.”

Beşiktaş'ın eski yöneticisi, gelmeleri durumunda teknik adamın kim olacağı yönündeki soruya, “Hoca ve futbolcuyla ilgili hiçbir şey konuşmadık. Öncelikle yönetimi oluşturup, bütçemizi belirlememiz gerekiyor. Ondan sonra geleceğe bakacağız” yanıtını verdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!