comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kartal'dan Tiago atağı!

20 Mayıs 2013, Pazartesi 09:46

32 yaşındaki orta saha oyuncusu Kartal'a "Evet" dedi. Tek sorun Tiago'nun 2+1 yıllık sözleşme istemesi. Siyah-beyazlılar ise 1+1 yıllık önerdi.

Beşiktaş, transfer atağına kalktı. Hedefteki isim Tiago Cardoso Mendes... Siyah-beyazlı yönetim, geçen sezon ve ara dönemde de almak için girişimlerde bulunduğu ama renklerine katamadığı orta saha oyuncusunun transferinde bu kez mutlu sona iyice yaklaştı. Kulübü Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Portekizli yıldızın Beşiktaş\'a gelmeyi kabul ettiği ancak sözleşme süresinde henüz tarafların el sıkışmadığı vurgulandı. 32 yaşındaki Tiago\'nun 2+1 yıllık sözleşme imzalamak istediği ancak siyah-beyazlıların 1+1 senelikte ısrar ettiği belirtiliyor. Beşiktaş ayrıca Tiago\'nun maç başı ücretini yüksek tutup, alacağı parayı 600 bin euro\'da sabitlemeyi planlıyor. Tiago 30 maçı geçerse kazancı 1 milyon euro olacak.

SEFA VE SALiH iÇiN NABIZ YOKLADI
Fotomaç\'ın haberine göre; Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve menajer Süleyman Hurma dün, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman\'ı kulübün tesislerinde ağırladı. Üçlü birlikte yemek yerken, Orman\'ın \"Sefa ve Salih\'in futbolunu çok beğeniyorum\" dediği, Mamur\'un ise \"İddialı bir takım kurmayı hedefliyoruz. Takımı güçlendirecek takaslar yapabiliriz\" karşılığını verdiği belirtildi. Tarafların, Sefa ve Salih için tekrar bir araya gelmesi bekleniyor. Beşiktaş, daha önce de gündemine gelen John Utaka\'yı yeniden transfer listesine aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!