comScore

Beşiktaş Beşiktaş

"Şampiyon olmak istiyoruz ama..."

26 Mart 2013, Salı 20:30

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "110. yılda şampiyon olmak kim istemez. Tabii ki şampiyon olmak istiyoruz. Ama bizden daha fazla önümüzdeki rakiplerle alakalı" dedi..

77 Yalova Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen geceye katılmak için Yalova'ya gelen Orman, dernek lokalini ziyaret etti. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, Portekizli Hugo Viana'nın transferi hakkında, ''Şu anda izleme komitesi çalışmalar yapıyor ama benim önüme gelmiş bir şey yok'' diye konuştu.

''Kulübün mali tablo yüzünden önümüzdeki yıl Avrupa kupalarına katılamama riski'' hatırlatılan Orman, borcun ödenip ödenmeyeceğiyle ilgili soru üzerine, ''Bekleyin görün. 31 Mart'a bir şey kalmadı. Cuma günü son gün çünkü'' ifadelerini kullandı.

-''Aybaba'nın şahsi fikri'' -
Siyah-beyazlıların teknik direktörü Samet Aybaba'nın takımın maçlarının şehir dışında da oynanabileceği yönündeki açıklamasını da değerlendiren Orman, ''O Samet Aybaba'nın şahsi fikridir. Beşiktaş'ın nerede oynayacağı tabii ki teknik direktörün de yorum yapabileceği bir şey ama şu anda oluşmuş bir şey yok'' dedi.

Orman, Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadı ile ilgili bir görüşme yapılıp yapılmadığı yönündeki soruya ise ''Olmadı'' diyerek yanıt verdi.

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da değerlendiren Orman, ''110. yılda şampiyon olmak kim istemez. Tabii ki şampiyon olmak istiyoruz. Ama bizden daha fazla önümüzdeki rakiplerle alakalı'' görüşünü iletti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!