comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Logodaki sarı laciverti kaldırın Başkan

26 Mart 2013, Salı 11:32

Fikret Orman, 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat'a esprili sözlerle takıldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Logolardaki sarı lacivert renkleri kaldırın başkan” dedi. Arat da, Orman'ın şakasına, “Kırmızı beyaz renkte olanı da var başkan” diye cevap verdi.2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nı düzenlemeye aday olan İstanbul'da incelemelerde bulunan Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu'nun çalışmaları dün de devam etti. Komisyonun gerçekleştirdiği çalışmaları takip etmek üzere Türkiye'den 148, yurt dışından ise 92 gazeteci akredite oldu.
Önceki gün Atatürk Olimpiyat Stadı, Türk Telekom Arena ve inşaatı devam eden metro hattını inceleyen komite, dün de İnönü Stadı, Sinan Erdem ve Abdi İpekçi Spor Salonları ile Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nu gezdi.

ÇIKIŞTA ROZET TAKACAKTI AMA...
BEŞİKTAŞ İnönü Stadı gezildikten sonra ise, ilginç ve esprili bir diyalog yaşandı. İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat, İnönü Stadı'ndan çıkış yapıldığı esnada Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yakasına rozet takmak istedi.

Rozet üzerinde ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin renkleri olan sarı ve laciverti gören başkan Fikret Orman, bunun üzerine Hasan Arat'a espri yaptı; “Logolardaki sarı lacivert renkleri kaldırın başkan.”

LOGONUN RENGİ TURKUAZI ANDIRIYOR


ORMAN'ın şakası sonrası tebessüm eden İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat da, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a takıldı; “Bu rozetlerin kırmızı beyaz olanları da var başkan.”
İkili bu samimi diyaloğun ardından vedalaştı. Sonuç olarak siyah beyazlı kulübün başkanı Orman, Fenerbahçe'nin renklerini taşıyan rozeti yakasına taktırmadı. O esnada ortamda kırmızı beyaz rozetlerden biri de olmadığı için Fikret Orman'a rozet takılamadı. Söz konusu logodaki rengin, tam lacivert olmadığı ve turkuazı andırdığı da dikkatlerden kaçmadı.

‘En güzel renkler siyah ve beyazdır'

İSTANBUL 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat, İnönü Stadı'na yapılan ziyarette, “Yuvama geldim. En güzel renkler siyah ve beyazdır. Beşiktaş camiası 2020 Olimpiyat Oyunları'na destek veren en önemli camialardan biri. Beşiktaş'a verdiği bu önemli destek için teşekkürler” dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!