comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Metin Albayrak maç sonu esti gürledi - Beşiktaş Haberleri

14 Şubat 2016, Pazar 21:22
Metin Albayrak maç sonu esti gürledi - Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Medipol Başakşehir maçının ardından hakemlerin yönetimleriyle ilgili sert eleştirilerde bulunu. 

FutbolArena - Beşiktaş, 2-0 yenik duruma düştüğü maçta Medipol Başakşehir karşısında 2-2'lik beraberliği sağlasa da galibiyet golünü bulamadı. Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak maçın ardından yaptığı konuşmada galibiyeti kaçırdıklarını söylerken, hakemlerin yönetimine de eleştiride bulundu. 


Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak'tan hakemlere sert eleştiri


Metin Albayrak maç sonu yaptığı konuşmada "İlk yarıda da pozisyonlarımız vardı ve ummadığımız goller yedik. İkinci yarıdaki güzel geri dönüşümüzle galibiyeti kaçıran olan taraftık. Metmet Batdal'ın pozisyonunda Mehmet bile ikinci sarı kart gelecek diye sahayı terk etmeye başlarken arkadaşları onu çekti. Doka'nın tekmeleri, diğer oyuncuların sert faulleri. Onu görme, bunu görme. Hafta arası kupada gösterilen haksız kırmızı kart. Hakemler hep futbolun önüne geçiyor. Bakın kimse bizim zekamızla oynamasın. Biz her şeyi görüyoruz. Atamaları da görüyoruz, hakemleri de. Beşiktaş büyük takım. Bu zorlukların altından kalkıp şampiyonluğu göğüsleyecektir.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!